Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bele lehet fülig szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele lehet fülig szeretni alig 4 hónap alatt egy nőbe vagy csak fellángolás?

Figyelt kérdés
2019. júl. 18. 12:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy együtt töltött nap alatt is, miért is ne.

Utána az együtt maradás és egymás mellett való kitartás már más tészta.

2019. júl. 18. 12:04
 2/17 A kérdező kommentje:
Ő nem így érez, de én meg nem tudom hogy tegyem túl magam rajta.
2019. júl. 18. 12:09
 3/17 anonim ***** válasza:
79%

Nekem 4 hónap kicsit még soknak is tűnik.

Szerintem elég 1-2 hónap mire jól kiismered a másikat,ha 4 hónap alatt sem sikerült neki beléd szeretnie akkor már nem is fog.

2019. júl. 18. 12:18
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet férfiaknál ez máshogy működik, de ha én 4 hónap után nem vagyok szerelmes, akkor soha nem is leszek.
2019. júl. 18. 12:18
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt már 2x hogy elsőlátásra szerelmes lettem. Mondjuk mindig nagy szívás volt.
2019. júl. 18. 12:35
 6/17 anonim ***** válasza:
83%

"Szerintem elég 1-2 hónap mire jól kiismered a másikat"

Ezen hangosan felröhögtem. Ember, EGY ÉLET is kevés arra, hogy az ember SAJÁT MAGÁT kiismerje rendesen. Egy másik emberre 10-20 év együttélés után lehet azt mondani, hogy egész jól kiismerted.

#Kérdező

Szerintem inkább azon múlik, hogy mennyi ideig fog tartani.

Ha totál esélytelen, akkor próbálj ne találkozni vele, úgy könnyebb túllépni.

2019. júl. 18. 12:37
 7/17 anonim ***** válasza:
73%
Nem kell hozzá 4 hónap. 1-2 hét intenzív találkozás/beszélgetéssel alakult ki olyan ragaszkodás, amilyen előtte sosem volt. Inkább az a kérdés, hogy hogy lehet az, hogy még évekkel szakítás után is nagyon hiányzik... pedig az én esetemben egy kb fél éves kapcsolat volt. Viszont lelkileg nagyon mély.
2019. júl. 18. 12:41
 8/17 anonim ***** válasza:
84%
Én úgy gondolom, hogy ha 2-3 hónap alatt még nem vagy halálosan szerelmes a másikba akkor nem a megfelelő emberrel vagy. Párt eleve csak úgy szabad választani, hogy rövid időn belül megőrülsz már érte. Minden más csak langyos szar ahol nem igazán nyűgöz le a másik de jobb mint a semmi. Hogyha tényleg találsz egy megfelelő embert ott nagyon hamar odáig lesztek egymásért.
2019. júl. 18. 12:58
 9/17 A kérdező kommentje:
Ő nem egy egyszerű nő, sok problémája van ami inkább lelki eredetű és nem tudom hogy kitartsak mellete aztán majd lesz valami vagy engedjem el.
2019. júl. 18. 12:58
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

#6 Meg lehet annyira ismerni, hogy legalább eldöntsd, hogy akarsz-e tōle valamit.. a többi csak szōrszálhasogatás..

Eléggé sajnállak téged, ha te az egész életedet rááldozod arra, hogy eldöntsd, hogy egy nōvel együtt akarsz lennixD mire eldöntōtted már késō lesz.

2019. júl. 18. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!