Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bele lehet fülig szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele lehet fülig szeretni alig 4 hónap alatt egy nőbe vagy csak fellángolás?

Figyelt kérdés
2019. júl. 18. 12:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Akinek komoly lelki problémái vannak azzal nem szabad összejönni. Nem lehet vele egészséges párkapcsolatban élni, el fogja rontani. Én álltam az éremnek ezen az oldalán, baromira sajnálom minden páromat aki akkor összejött velem. Teljesen szétcsesztem minden kapcsolatomat a lelki problémák miatt. Először gyógyuljon meg a pszichológiai problémáiból, aztán tud majd normális párkapcsolatban élni.
2019. júl. 18. 13:15
 12/17 anonim ***** válasza:

"Meg lehet annyira ismerni, hogy legalább eldöntsd, hogy akarsz-e tōle valamit.."

Akkor miért nem ezt írtad? :) Ez nem egyenlő a teljes megismeréssel.

"Eléggé sajnállak téged, ha te az egész életedet rááldozod arra, hogy eldöntsd, hogy egy nōvel együtt akarsz lennixD mire eldöntōtted már késō lesz."

Hát ez nem nehéz kérdés, nővel soha nem akarok együtt lenni. A férjemmel már együtt vagyok egy "kis" ideje. :))

2019. júl. 18. 13:27
 13/17 anonim ***** válasza:
Milyen kapcsolatban álltok jelenleg egymással?
2019. júl. 18. 17:05
 14/17 A kérdező kommentje:
Baráti viszonyban vagyunk
2019. júl. 18. 17:36
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor bőven bele lehet ennyi idő alatt. Gondolom sok időt töltötök együtt, sokat beszélgettek. Így simán.
2019. júl. 18. 17:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Simán. Én is így jártam. Nem kellett hozzá 4 hónap. Elég volt 1-2 hónap. Baráti viszonyból gyengéd érzelmeket tápláltam, de mint kiderült, nem volt kölcsönös így már nem is beszélünk. Pedig mint barát is el tudnám képzelni. Szívből örülnék neki ha azért megmaradnánk egymás életében mint barátok. Kezdetben voltak nézeteltérések, de Nem haraggal váltunk el. Nem tudom hogy mit lehetne tenni hogy legalább valamennyire kapcsolatban maradhassunk. 😞
2019. júl. 18. 19:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Én már 1-2 hónap után fülig szerelmes voltam mindig az adott lányba, ha komoly kapcsolatról volt szó. Elvileg ennyi idő alatt kiderül, hogy teneked is milyen érzéseid vannak, s fülig belezúgtál-e ebbe a nőbe. Azt érdemes megvizsgálni, hogy el tudod-e képzelni nélküle most? Ha igen, akkor nem vagy fülig szerelmes.
2019. júl. 18. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!