Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellem a leendő barátnőmet, mit tegyek?
Ha ezek tényleg barátok, akkor tudják, hogy fontos neked a lány, és igyekeznek megkedvelni.
Ha nem igazi barátok, akkor megmondod, hogy aki beszöl, annak a kitépett beleivel díszíted fel a bejárati ajtót. Aztán ha nem értik, akkor érdemes átgondolni, hogy mire van nagyobb szükség az életedben: egy rendes lànyra, aki szeret, vagy egy pár gyökérre, akik szándékosan ártanak neked.
Ha beleszerettél a lányba, akkor mi a kérdés? 😏
Amúgy ha igaz barátok, akkor örülnek a te boldogságodnak.
Ha meg nem, akkor megint csak nem kérdés ki mellett kell döntened. Nem is értem az ilyen kérdéseket.
Én kövér voltam (125kg) mikor a férjemmel összejöttünk. Nagyon hamar egymásba szerettünk. 2 hónapon belül megismertem az egész családját és a barátait is.
Te nem vagy szerelmes ebbe a lányba. Akit szeretünk, azt úgy ahogy van, felválllaljuk család, barátok , az egész világ előtt. Inkább szakíts hogy találjon olyan párt aki megbecsüli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!