Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális férfiviselkedés?
Figyelt kérdés
A párom ha meglát egy neki tetsző nőt, nem zavarja ha ott vagyok, mintha megszűnne a külvilág bámulja, legjobb esetben pedig ha észreveszi magát akkor visszatérően nézegeti. Múltkor egy tv műsorban volt, teljesen elfeledkezett magáról.Nekem nagyon rosszul esik és kellemetlen.Sokat gondolkoztam már ezen, hogy ez természetes, normális vagy túlzás?2023. febr. 25. 07:20
21/21 anonim válasza:
Nem azt írtam,hogy meg kell aláznia a férfinak a párját,hanem azt,ahogyan a férfiak működnek.Megfelelő szövegértelmezés,és a tartalom újragondolása után rá fogtok jönni.Lehet szépeket hazudozni,igen.De nekem nem ez volt a célom.Persze,biztos van kivétel.Akkor most ő nyomorékozzon tovább nyugodtan,és kiváltságos erkölcsi győzelme mámorában kérelmezzen a polgármestertől egy "Megye mintaférfija" oklevelet,majd nézegesse naponta,hatalmas megelégedéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!