Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire normális az hogy 25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális az hogy 25 éves vagyok és még nem volt belém szerelmes egy lány sem?

Figyelt kérdés
Én már voltam szerelmes lányba de nem viszonozta sajnos. Rossz érés hogy én nem bagyok szerethető/vonzó a lányoknak.
2023. jan. 14. 10:12
 1/3 anonim ***** válasza:
96%
Teljesen normális olyan értelemben, hogy a férfiak minimum 20-25%-a ugyanezt éli át, de inkább több. Szóval nem vagy ezzel egyedül.
2023. jan. 14. 10:29
 2/3 anonim ***** válasza:
91%
A párom 25 éves volt amikor összejöttünk. Én vagyok neki az eslő. Elöttem egy lánnyal se volt. Szoval szerintem normális
2023. jan. 14. 11:57
 3/3 anonim ***** válasza:
A probléma az, hogy az idő előrehaladtával egyre több elvárásnak kell majd megfelelned. Kocsi, lakás, nyaralás, ilyesmik. A pénzre gyúrjál, ha 25 felett barátnőt szeretnél.
2023. jan. 15. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!