Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális férfiviselkedés?
Figyelt kérdés
A párom ha meglát egy neki tetsző nőt, nem zavarja ha ott vagyok, mintha megszűnne a külvilág bámulja, legjobb esetben pedig ha észreveszi magát akkor visszatérően nézegeti. Múltkor egy tv műsorban volt, teljesen elfeledkezett magáról.Nekem nagyon rosszul esik és kellemetlen.Sokat gondolkoztam már ezen, hogy ez természetes, normális vagy túlzás?2023. febr. 25. 07:20
11/21 anonim válasza:
Persze kérdező :) mi nem ilyenek vagyunk egy multinál fehér ingbe…:)
12/21 anonim válasza:
Tiszteletlenség, miért tűröd?
13/21 anonim válasza:
Ez szimplán pofátlan proli viselkedés, nem férfi.
14/21 anonim válasza:
én akkor sem néztem más nőre úgy, amikor épp nem volt mellettem barátnőm, pedig léteztek nála szebbek, formásabbak, de akkor sem. Amúgy sem vagyok egy bámúlgatós forma. Attól nem hullik az ölembe.
15/21 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy az ilyen mellől miért nem léptek le az első adandó alkalommal.
16/21 anonim válasza:
Minden férfi ösztönösen megnézi a neki tetsző nőket,ha van párja,akkor is.Ha előtted nézegeti,az bunkóság.Persze valószínűleg nem direkt csinálja,csak megfeledkezett magáról.Ez van.
17/21 anonim válasza:
Hát ezekszerint én nem minden férfi kategória vagyok, te nyomorult.
18/21 anonim válasza:
De igen,csak te homokos vagy.
19/21 anonim válasza:
#18 persze mert akkora selejt vagy hogy örülsz hogy valaki karadt melletted az alsó kategóriából
20/21 A kérdező kommentje:
19#nem homokos szerintem aki nem alázza meg a párját. Aki nem élte ki magát vagy nem bír magával maradjon egyedül.
Én is úgy gondolom, hogy ez nem minden férfira igaz szerencsére, de abban is biztos vagyok hogy sajnos sok ilyen is van.
Ha a saját tapasztalatomra gondolok, elég gyorsan kiderül ez, ha forgalmas helyeken vagy együtt valakivel és nem a körülötted lévő emberekre koncentrál akkor talán egy normálisabb típus. De ez a későbbiekben is hasonló, ha meg mindig másokat figyel akkor ez később is ilyen marad
2023. febr. 26. 01:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!