Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ennyi mindent túlgondolok?
Figyelt kérdés
Pár hónapja vagyunk együtt a párommal, nagyon szeretem és Ő is engem, viszont nagyon sok mindent túlgondolok. Eleve keveset tudunk találkozni, mert suliba is jár és nagyon sokat dolgozik, de ha van ideje mindig eljön hozzám. Amikor a haverjaival elmegy viszont mindig arra gondolok, hogy lehetne akár velem is, és hogy lehet, hogy nem akar velem lenni annyit amennyit én vele. A másik ilyen pedig az exe. Régebb óta ismerjük egymást, ezért végigkövettem az egész 5 hónapos kapcsolatát a lánnyal. Kihasználta a lány őt, pedig sokat tett érte, de mindig hozzá hasonlítgatom magamat, hogy vajon értem is megtenne ennyit? Írásban annyira nem tudja kifejezni magát szerintem, élőben viszont érzem, hogy nagyon szeret. Ezek normális dolgok szerintetek és csak túlgondolom?2023. jan. 22. 09:21
1/4 anonim válasza:
Túlgondolod. Ezert nem jó behatóbban elemezni a volt kapcsolatokat. Túl sok időd van, keress valami olyat ami lefoglal.
De ha nem szeret annyira mint elvárod, akkor érdemes lépni. De nem túlgondolásokkal traktálni.
2/4 anonim válasza:
Ha ezt megmutatnad a pasidnak nem tudom mi lenne
4/4 anonim válasza:
Csöppet se normális.
Uralkodni akarsz, és olyanokon gondolkodsz, amihez semmi közöd.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!