Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális férfiviselkedés?
Figyelt kérdés
A párom ha meglát egy neki tetsző nőt, nem zavarja ha ott vagyok, mintha megszűnne a külvilág bámulja, legjobb esetben pedig ha észreveszi magát akkor visszatérően nézegeti. Múltkor egy tv műsorban volt, teljesen elfeledkezett magáról.Nekem nagyon rosszul esik és kellemetlen.Sokat gondolkoztam már ezen, hogy ez természetes, normális vagy túlzás?2023. febr. 25. 07:20
1/21 anonim válasza:
A potrnciális férfiak bárkire rá tudnak izgupni sajnos. Ugy is ha csak ránéznek.màr áll a f.rkuk.
Ez miatt csorog a nyáluk mindenkire és ez miatt csábithatók el másoktól lazán.
Nem értem a természetet miért igy lettek teremtve
2/21 A kérdező kommentje:
Lehet hogy én gondolkozom rosszul, de nekem ez visszataszító és az ilyen férfiak számomra taszítóak
2023. febr. 25. 07:28
3/21 anonim válasza:
Ha ilyen szitu van, akkor nyugodtan rúgd t*n, vagy mogyorózd meg, hogy visszatérjen a valóságba.
4/21 anonim válasza:
Nem normális, a legtöbb férfi észreveszi, megnézni a neki tetsző nőket, de akkor sem olyan látványosan ha egyedül van. Ha a párjával van, akkor meg végképp nem mutatja ki az érdeklődését.
5/21 anonim válasza:
Akkor legyél lezbikus vagy keress egy nyomobb srácot mert a normális férfiak ilyenek. Én sem zavartatom magam.
6/21 anonim válasza:
Nem, nem ilyenek a normális férfiak.
Normális férfi max kulturáltan megnézi, amikor egyedül van, de a párja mellett türtőzteti magát, mert nem állat.
7/21 anonim válasza:
Majmok között teljesen normális :)
Amúgy meg nem, felnőtt férfiaknál egyáltalán nem normális.
8/21 anonim válasza:
Nem normális. Nem azt mondom ha olyan nőt lát meg a párom, akkor nem vet rá egy kósza pillantást, mert de. De ezt szolidan teszi.nen forgolódik utána, nem tapasztja rá a szemèt. Megnèzi ès ennyi.
9/21 A kérdező kommentje:
Egyébként iskolázottság és családi minta is befolyásolhatja ezt. Szerintem ezt a fajta viselkedést építkezéseken a munkások 99%ban produkálják. Plussz megjegyzés is van, meg felhívják egymás figyelmét XD
2023. febr. 25. 08:11
10/21 anonim válasza:
Az èn párom dolgozott èpitkezèsen is, nem tudom megmondani hogy ott hogy viselkedett, mert nem voltam ott. Viszont ha velem van, megadja felèm a tiszteletet. Ès nem bámul más nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!