Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, ha beleszerette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha beleszerettem az edzőmbe?

Figyelt kérdés
Az éven elkezdtem kondizni és igénybe vettem egy személyi edző szolgáltatásait. A probléma az, hogy sajnos többet kezdtem el érezni iránta, mint amit szabadna. Ő 7 évvel idősebb nálam, van felesége és egy két éves lánya, viszont ez sem tántorítja el attól, hogy megnézzen magának. Érdemes lenne lemondanom a közös edzéseket? Sajnos nincs több edző abban a teremben.
2023. febr. 22. 15:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Valamit érdemes tisztázni.

Akit nem ismersz,csak látod,ahhoz vonzódhatsz nagyon intenzíven,tetszhet is,rajonghatsz is érte,de a szerelem az egészen más,ennél jóval mélyebb érzelem.

Neki van egy jól felépített élete,neked meg illúzióid.Miért is lennél önmagad ellensége,ha tudnál egyedül is edzeni?Miért gázolnál bele bárki életébe,akit otthon várnak?Illetve miért tárgyiasítanád magad?...

2023. febr. 22. 20:17
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne viszkessen.

Mi a bánatot akarsz családos embertől?

Neked hogy esne ez, ha lenne férjed és rá vetné ki ugyanígy valaki a hálóját?

Elképesztő, hogy ez egyáltalán fel merül.

Várja haza a 2 éves lánya!!!

Akkor ezzel az erővel köpj fel és állj alá.

2023. febr. 22. 20:28
 13/16 anonim ***** válasza:
84%
Az ilyenek ugyis megcsinálják, nincs erkölcsük, felesleges neki dumálni. Csakazértis megteszi, mert itt mást mondanak.
2023. febr. 22. 20:39
 14/16 A kérdező kommentje:
Ma átmentem egy másik terembe, igaz messzebb van, de legalább találtam ott egy női edzőt, aki meg is tartotta az első órámat.
2023. febr. 23. 20:09
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez az kislány!! Büszke vagyok rád!! ♡.♡
2023. febr. 23. 20:12
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Jó döntést hoztál, kérdező!
2023. febr. 23. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!