Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha beleszerettem a tanáromba?
Figyelt kérdés
Kb. egyidősek vagyunk, talán max. 2-3 évvel lehet idősebb nálam, de már húszon évesek vagyunk. Olasz magánórákra járok hozzá, és 1-2 hónappal később azon vettem észre magam, hogy folyamatosan rajta jár az eszem, mindig jó kedvvel jövök el az órákról, sokat nevetünk. Mit tegyek?
Ha elmondanám neki, az nagyon ciki lenne. Esetleg miután letettem a nyelvvizsgát? Az pár hónap múlva lesz. Én vagyok a nő.
2022. jan. 14. 23:09
1/7 anonim válasza:
Dugjatok, ahogy a többi lánnyal is szokott!
2/7 anonim válasza:
Egyébként ez nem így megy. Hogy szerelmes vagyok valakibe, közlöm vele, aztán várom a csodát hogy hoppá ő is az, happy end. Hívd el randira vagy valami, aztán majd kiderül hogy ő akar e tőled valamit.
3/7 A kérdező kommentje:
De nőként hogyan hívjam el randira?
2022. jan. 14. 23:20
4/7 anonim válasza:
Nem a kőkorban élünk és törvénybe sem írták meg hogy a férfinak muszáj a randit kezdeményezni. Ha meg szerelemes vagy belé, csak ismered annyira, hogy kitalalj valamit, amire vevő lenne. Ha ennyi sem megy, akkor engedd el a dolgot.
5/7 anonim válasza:
3-as Sehogy!
Mi neked a szerelem? Szoktatok beszélgetni, érdeklődtök egymás magánéletéről, van bennetek bármi közös? Az, hogy jó hangulatúak az órák önmagában semmit nem jelent, ha érdekelnéd, mint nő, akkor tudnál róla!
6/7 anonim válasza:
Vonzódsz hozzá, de vagy szerelmes. Legyél biztos abban, hogy észrevette, rutinja van.
7/7 anonim válasza:
"Ha elmondanám neki, az nagyon ciki lenne."
De éreztetheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!