Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a földrajz tanáromba, mit csináljak?
Ne azt írjátok hogy bolond vagyok meg ilyenek! Komoly válaszokat szeretnék kapni!
15 éves fiú vagyok és beleszerettem a földrajz tanárnőmbe. Nagyon gyönyörű! Szoktam vele szemezni órán és nem szokta elfordítani a fejét hanem ő is szemezik velem. Egyszer megkérdeztem órán poénból hogy hogy korrepetál-e franciából erre ő értette hogy mire gondolok (sex terén) azt mondta hogy majd óra után megbeszéjük. Óra után odajött hozzám megsimogatta az arcomat és adott a szám szélére egy puszit. Van férje és 1 lánya. De én azt érzem hogy lenne esélyam nálla! Csak idén tanított földrajzot, mert csak 1 évig kell tanulnunk. A mostani tanévtől kezdve már nem fog tanítani. De érettségi előtt mehetek hozzá felkészítőre. Leírtam neki facebook-on hogy beleszerettem és ő azt írta hogy nem sértődik meg sőt örül annak hogy ő tetszik nekem! Szóval azt szeretném megkérdezni hogy hogy mondjam el vagy , hogy utaljak neki arra hogy NAGYON tetszik nekem ő és , hogy lehetne-e több köztünk? Előre is köszi.
Én tudom nagyon jól, hogy a szerelemnek nem lehet megálljt parancsolni, de ezt nem ajánlom. Gondolj bele, nem csak férje, hanem lánya is van a tanárnődnek, tehát nemcsak korban nem illik hozzád, hanem családja van! Nem lenne szép dolog belerondítani a körbe.
Másrészről, tudtad-e, hogy ha összejönne valahogy a szex a tanároddal, és ez valahogy kiderül, akkor őt fegyelmivel ki is rúghatják? Akkor onnantól kezdve foghatod a fejedet, mert a tanárnő nem fog többet kérni belőled!
Egyébként szerintem a tanárnőd megfelelően kezeli a helyzetet, hogy nem sértődik meg, és igyekszik korrekten felfogni a dolgot, de ez nem biztos, hogy azt jelenti, hogy akar is tőled valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!