Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a meleg barátomba. Mit tegyek? (L)
Egy meleggel barátkozol?
18/f
Thor, a villámok istene
Én is beleszerettem a meleg barátomba!Nem merem neki elmondani,mert félek,hogy elveszítem.Három napja sírok miatta :'(
(l)
Ó kedvesem, ez nehéz ügy! A legjobb tanács az, hogy beszéld meg vele minél hamarabb! Nem fogod megbántani vele, együtt meg fogjátok tudni oldani, neked is könnyebb lesz, hogy megbeszéled vele és hallani fogod tőle, hogy ebből nem lehet olyan kapcsolat amilyet te szeretnél. Amíg ezt nem tőle hallod, adig reménykedsz és egyre rosszabbul leszel, elfordulsz tőle, talán még meg is haragszol rá, és ezt ő nem fogja érteni, mert nem tud majd róla!
Én is meleg vagyok, és tudom, hogy a meleg srácok könnyebben kijönnek a lányokkal, így én is, az ismerőseim is. Szóval teljesen őszintén beszélhetsz vele, nem kell tartanod tőle, hogy ezzel törés lesz a barátságotokban! Beszéld meg vele, ez neked rossz most, segíteni fog átvészelni, ez még erődíti is a kapcsolatotokat!
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!