Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem az egyik fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem az egyik fiatal kollégámba mit csináljak?

Figyelt kérdés
A probléma az hogy van köztünk vagy 13 év különbség én már lassan 40 éves nő leszek, minden erőmmel próbálom ezt érzést elfelejteni de ahogy meglátom közelébe vagyok majd kiugrik szívem a helyéről furcsa de én soha senkinél nem éreztem ilyen érzést hónapok óta tart. Próbáltam közeledni felé ami a legjobban meglepett az hogy ő is érdeklődni kezdet irántam nem is kicsit. Amitől eléggé megijedtem azóta próbálom levegőnek nézni úgy tenni mintha nem is létezne írogatott is nekem inkább letiltottam, de legbelül legszívesebben rávetném magam,nem akarok hülyeséget csinálni családom van gyerek is,de csak ő jár a fejembe. Volt már veletek hasonló mit csináljak?
2023. jan. 6. 14:15
 1/10 anonim válasza:
50%

Éld meg.

42/N

2023. jan. 6. 14:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Azt kellene megvizsgálnod magadban (őszintén), hogy milyen a férjeddel a kapcsolatod. Mert biztos nincs minden rendben, ha egy harmadik fél felkeltette az érdeklődésedet.

Ellaposodott a férjeddel a kapcsolatotok? Vannak még közös programok kettesben, közös célok vagy csak éltek egymás mellett, mert anyagilag könnyebb ketten?

Valami oka csak van amiért nem a férjeddel való kapcsolatra koncentrálsz, nem azt építed, hanem egy másik férfi felé fordulsz.

Ezeket és ehhez hasonló kérdéseket kellene magadban letisztázni.

Munkahelyen eleve nem a legjobb ismerkedni (főleg nem úgy hogy ha valaki nem szabad) mert ha később szakítás lesz, vagy valamilyen balhé, akkor azt egyik vagy mindkét fél munkahelye bánhatja.

2023. jan. 6. 14:26
 3/10 anonim ***** válasza:
48%
Nem biztos egyáltalán, hogy az alap kapcsolatban probléma van! Évek alatt a lángolás csökken, könyebb külső partnerbe szerelmesnek lenni. Én is pont így jártam, mint Te! Hónapokig próbáltam visszafogni magam, aztán egyszer csak egymásnak estünk, mert kiderült, hogy kölcsönös volt a vonzalom. Egyszerűen nem bírtuk tovább. Ebből én semmit nem viszek haza, egy mély barátság lett belőle, ahol időnként van testi kontaktus is. Nagyon régen élek házasságban, jó a házasságom, a férjemmel annak idején megállapodtunk, ha valakinek adódik kaland az életében, akkor azt maximális diszkréció mellett csináljuk így, hogy a másiknak ne fájjon. Tartom a szavam.
2023. jan. 6. 14:39
 4/10 anonim ***** válasza:
63%

Ennyit a női hűségről...

Mindig azt mondtam, hogy a hűséges nőknek is meg van a "brad pittjük", akinek szétdobják a lábukat.

Gondolj arra, hogy a férjed egy 13 évvel fiatalabb nőt töcsköl izzadva, nyögve. Milyen érzés? Hát neki is ezt az érzést okozod, ha hagyod magad megcsinálni.

2023. jan. 6. 14:54
 5/10 anonim ***** válasza:
63%
Élvezd ki. Egyszer élünk.
2023. jan. 6. 15:05
 6/10 anonim ***** válasza:
57%
nem mindegy ki szexel veled?
2023. jan. 6. 15:08
 7/10 anonim ***** válasza:
53%

üdv a klubban

amúgy minek tiltottad le? Odavagy érte másrészt a kollégád, így írtó ciki.

2023. jan. 6. 17:21
 8/10 A kérdező kommentje:

7

Mert nem szeretnék bele bonyolódni még jobban belemélyülni mert biztos valami hülyeséget csinálnék, de legszívesebben ráírnék most is talàlkozzunk már de tartom magam, nehéz ez és még az is hogy senkinek nem tudok erről beszélni csak kínoz ez a tudat egy kicsit jól esett itt kiírni magamból.

2023. jan. 6. 18:46
 9/10 anonim ***** válasza:

a 40 az új 30

simán

2023. jan. 6. 21:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Most komolyan, 40 évesen te 13 éves rágódsz?
2023. jan. 6. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!