Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek beleszeretni egy nálam 20 évvel idősebb férfiba. Én 41 vagyok. Mit csináljak? Nagyon félek. Úgy néz ki, én is rokonszenves vagyok neki. Mindketten elváltak vagyunk.
Most úgy teljesen őszintén... mi a francot akarhat egy 41 éves egy 61 évestől?? Legalább jó nyugdíja van az öregnek??!
Szánalmas....
#4 61 évesnek még nincs nyugdíja...
Kérdező, ha kölcsönös a szinpátia, mindketten függetlenek vagytok, akkor mi a gond? Nem kell mindent túlagyalni. Esetleg a szex terén valóban lehet majd gond.
7. Ez full kamu, mítosz. A 40-es nők is kívánhatják a szexet, de egész életükben legjobban huszonévesen kívánják a nők is, aztán hanyatlik folyamatosan náluk is.
-Viagrát, potencianövelőt bárki tud használni. De az én nagypapám is azt mondta, hogy saját magától kb 65 éves koráig állt fel a farka.
#8 A huszas éveimben a szex sokadrangú volt a listámon. Ezért is mentem hozzá egy olyan férfihoz, akivel nem volt jó, de hát ő volt az első meg az egyetlen, szerettem, úgy voltam vele, ez van. Még sugallta is felém néha, hogy enyhén frigid vagyok.
A harmincas éveim közepén kezdett bedurranni a dolog. Ott is hagytam a francba, mert nem akartam megcsalni. Én, az ártatlan, szűzies természetű nő szexkpacsolatban gondolkodtam. És egy olyan párt találtam akivel szinte mindent kipróbáltunk, bdsm stb
Most 42 vagyok és imádom csinálni, jó szégyentelenül. A huszas éveimben ezt elképzelni sem tudtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!