Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bennem van a hiba, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bennem van a hiba, hogy mindig az idősebb férfiak jönnek be? És a velem egy korosztályúakkal nem érzem jó magam?

Figyelt kérdés

10-15 évvel idősebbnek kell lennie a férfinak, hogy jól érezzem vele magam és hosszabb távú kapcsolatba kezdjek gondolkodni.... már úgy érzem ez az én butaságom, hogy a velem egy korúak nem kellenek...

pedig fiatalnak sem mondatom magam, megjöhetne az eszem... (30N)

2020. ápr. 25. 10:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Olyan korú férfit választasz, amilyet akarsz. A te életed.
2020. ápr. 25. 10:42
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ártasz ezzel valakinek?

Ha nem, akkor mit érdekel, hogy másoknak mi a véleménye?

F

2020. ápr. 25. 10:43
 3/13 anonim ***** válasza:
30%
Nem,én nem gondolom normálisnak hogy azért nem érzed jól magad valakivel mert 30 éves. Plusz 10-15 év azért nem kis eltolódás, nagyon nem ugyanolyan állapotban van egy 40 éves nő és egy 55 éves férfi
2020. ápr. 25. 10:47
 4/13 A kérdező kommentje:

Mer a környezetem hülyének néz...

Először egy 15 évvel idősebb férfival voltam együtt, nem sikerült jól a kapcsolat.

Most 12 évvel idősebb a férfi...

Ferde szemmel néznek rám, hogy miért nem találok "magamhoz" valót.

De nem érzem magam jól a velem egykorúakkal. :(

2020. ápr. 25. 10:47
 5/13 anonim ***** válasza:
58%
Keres olyan férfit aki veled egy korú de olyan dolgokat szeret mint az idösebek
2020. ápr. 25. 10:49
 6/13 anonim ***** válasza:

"Mer a környezetem hülyének néz..."

Ha olyan párt keresel, aki miatt a környezeted nem néz hülyének, akkor bajban vagy...

A környezet ugyanis nem kell, hogy együtt éljen a pároddal, így aztán ő mindig könnyen talál kifogásokat:

- túl idős, túl fiatal

- túl jóképű, túl ronda

- magas/alacsony

- szegény/gazdag hozzád

- ateista/vallásos

- túl jólképzett/túl kevés

- túl vékony, túl izmos, túl kövér

A környezetünkben mindenkinek van egy észrevétele, hogy a párunk miért nem felel meg számunkra, miért rossz választás, és miért kellene más.

Pl anyám nekem is megpróbálkozott ezzel a kapcsolataimban. Mindig határozottan jeleztem neki, hogy ez olyan téma, amibe nagyon nincs beleszólása. Nem mondom, hogy néha nem láttam rajta, hogy mit gondol, viszont sosem érdekelt, párt ÉN válaszotok MAGAMNAK, és nem anyámnak, a környezetemnek, a szomszéd néninek...

2020. ápr. 25. 10:59
 7/13 anonim ***** válasza:
59%

Én se jöttem ki soha a korosztályommal. A velem egyidős pasikat komolytalannak, gyerekesnek, megbízhatatlannak, nagyravágyónak tartottam mindig. Ezt bizonyították is többen, hogy így van. A párom több, mint 10 évvel idősebb nálam és több, mint 10 éve élünk együtt. Jól döntöttem és senki véleménye nem érdekel. Egy idősebb férfi sokkal ragaszkodóbb, megbízhatóbb, mint egy sutyerák gyerek, akinek te csak egy állomás lennél a sok közül.

Szerintem jól gondolkodsz. Sok sikert!

2020. ápr. 25. 13:01
 8/13 A kérdező kommentje:

Próbálkoztam a velem egykorúakkal... sosem gondoltam, hogy nekem a 40-es korosztály fog bejönni.

De hogy pontosan mi is tetszik bennük? Az hogy van határozott stílusuk. Saját, önálló véleményük. Nem hallgatnak másra.

Figyelemesek. Oké van mögöttük válás vagy akár gyerek is, de ez engem nem zavar.

Nekem is volt már egy félre sikerült házasságom, van gyerekem is. Nem is szeretnek több gyerkőcöt.

2020. ápr. 25. 13:29
 9/13 anonim ***** válasza:
36%

Azt csinálsz amit akarsz de én nem hiszem hogy ezt önszantadból csinálod én akkor beszéltem más korosztállyal amikor kilettem közösítve a sajátkorosztalyom nő tagjai által.

27f

2020. ápr. 25. 13:53
 10/13 anonim ***** válasza:
23%
Ha gyereked van, akkor a korodbelieknek csak egy patron vagy, sajnos.
2020. ápr. 25. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!