Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom gyerekesnek tart! 9 hónappal idősebb nálam (19 éves) Bennem van a hiba?
Rajta kívül se a családom, se a barátaim nem gondolják így!
Barátomtól meg kb állandóan ezt hallgatom!
Nem mintha ő olyan felnőtt lenne, nagyon sokat játszik a laptopon van hogy reggeltől estig is képes rá!
Talán abban vagyok gyerekes, mert én sokat szeretek foglalkozni vele, hát nem azért találkozunk?
Meg azt mondja nyávogok..érdekes soha senki nem mondta még..csak egyszerűen mikor nem figyel rám, akkor nekem nem az a szokásom,hogy felemelem a hangom, hanem hangszintet azt váltok, de azért nem nyávogok..3 és fél éve vagyunk együtt..
attól, hogy más nem mondta még lehet neki igaza...mert gondolom nem vagy minden haverral, szülővel olyan mint a barátoddal, nem?
nyávogni meg tuti szoktál, a nővel jár, mint a hiszti
gépezés nem egyenlő a gyerekességgel
az alapján leírtál az alapján mi nem tudjuk megmondani, hogy az-e vagy.
lehet kicsit komolyabban kellene beszélned vele erről, nem? de nem azért, minek van olyan ember párkapcsolatba aki ennyire nem ért hozzá, mint te?
hát nekem sem tetszett a komment :S
főleg ez a része nem:
"de nem azért, minek van olyan ember párkapcsolatba aki ennyire nem ért hozzá, mint te?"
ezt pl h értetted? -.-
nem értek a párkapcsolathoz? szerintem jó régóta vagyunk együtt.. am meg csak véleményeket kértem..dehát mind1 :)
Látszik, hogy gyerekes vagy az írásod alapján.
például: "ezt pl h értetted?" annyira gáz ez a "h" bár tudom mit jelent.
"am meg csak" annyira az "am" sem szokás.
"mind1" inkább mindegy.
és a gyerekesség abból adódik, ahogy rövidítek..
mert akkor szólhatnál igazán csak, ha helyesírási hibát találsz benne..
és különben amellett, hogy nem akartam ide regényt írni ha minden óhajod és vágyad,akkor írok úgy mint egy begyöpösödött f@aszfej és kiírok minden szót, hogy végül is megfeleljek egyes érdekes kommentelő társamnak!
Szerintem ha nem úgy írok hogy puszi láwcsi meg hasonló, hanem az alap szavakat rövidítem és ígyis gyerekes vagyok akkor tudok örülni neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!