Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi tehet vonzóvá egy idősebb nőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tehet vonzóvá egy idősebb nőt?

Figyelt kérdés

Ha már elmúlt 30 és hiába néz ki jól, mások mégsem tartják esetleg már olyan szépnek, mert nem az ajnározott huszonévesek közé tartozik.

Akár a vele egyidőseknek, akár a nála fiatalabbak vagy idősebbek szemében.

2020. ápr. 22. 16:07
1 2 3
 1/25 Noblesse Oblige ***** válasza:
35%
MILF
2020. ápr. 22. 16:11
 2/25 anonim ***** válasza:
92%
Engem vonzzanak a 30 feletti nők is 27f ne aggódj emiatt
2020. ápr. 22. 16:14
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy 30 éves nő jól néz ki, akkor az egy 40 éves férfi számára igenis vonzó, és idősnek sem tartja. De egy jól kinéző 30 éves még sok 20-on évesnek is vonzó. Én korábban 33 évesen maradtam egyedül egy hosszú kapcsolat után. Csinos voltam, sportoltam, egyáltalán nem vettem észre, hogy ne lennék vonzó a férfiak számára, rengeteg jelentkező volt. 3 hónap múlva lett is párom, akivel azóta is együtt vagyok.
 4/25 anonim ***** válasza:
82%

Aki 30-40 között van az nem "idősebb". 40-50 a középkorú, az 50-60 az ami már a idősek kezdeti stádiuma.

30-40 között még a legtöbb nő elég jól néz ki, kivéve akik isznak, cigiznek, kábítószereznek, nem alszanak rendesen vagy ténylegesen szélsőségesen rosszul étkeznek és most itt nem a kis túlsúlyt értem, hanem még nem is feltétlen "súlyosak", csak sajnos a tokaszalonna napi háromszor meg ilyesmik amik ténylegesen durvák, de ez ritka. Sajnos a cigike és pláne a piácska gyakoribb. Mindkét nemnél.

5/25 anonim ***** válasza:
74%
A kérdező valószínűleg egy 20 éves fiúcska, aki szerint egy 30 éves nő már öreg.
2020. ápr. 22. 16:17
 6/25 A kérdező kommentje:

Nem vagyok fiú, csak lenézve érzem magam. Ezen az oldalon mindenki arról beszél, hogy 30-35 körül már egy nő sem kell a kutyának és milyen rondák, bezzeg a huszasok... Kicsit elkeseredtem. Úgy is mondhatnám, hogy szégyellem magam.

Figyelek magamra egyébként, gyerekkorom óta sportolok, cigi, jelentős mennyiségű alkohol, bulizás, éjszakázás és hasonlók nem voltak rendszeresek az életemben. Figyelek a bőrömre is meg az étkezésre, ilyenek... De a kor az kor és ezen nem segít a közvélemény sem a "magamfajtákról".

2020. ápr. 22. 16:25
 7/25 anonim ***** válasza:
94%
Kezdésnek legyen stabil önértékelése.
2020. ápr. 22. 16:28
 8/25 anonim ***** válasza:
71%
A 30 feletti jó nők pont itt kérdeznek facságokat,hihető.
2020. ápr. 22. 16:29
 9/25 A kérdező kommentje:
Senki sem mondta, hogy jó nő vagyok, csak azt, hogy figyelek magamra és elkerültek azok a dolgok, amik dobnának az ember korán kinézetre.
2020. ápr. 22. 16:32
 10/25 anonim ***** válasza:
79%

A stílus. Az intelligencia. A jellem. A humor.

Ezeket a tulajdonságokat keresem minden korosztályban. De ha egy nőnek ezekből semmi nincs meg, akkor persze, hogy a csinosabb/fiatalabbakra kapnak a férfiak.

Sok nőnél látom, hogy fiatalon is egy nyafka, nem túl okos (nem iskolai végzettség szepontból), hisztis csaj, de amíg kitart a fiatalság, addig szalad a szekér. Aztán 30 felett jön a meglepődés.

Akinek a fenti tulajdonságok megvannak, azok mindegy, hogy hány évesek, tudnak ismerkedni.

2020. ápr. 22. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!