Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi tehet vonzóvá egy idősebb nőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tehet vonzóvá egy idősebb nőt?

Figyelt kérdés

Ha már elmúlt 30 és hiába néz ki jól, mások mégsem tartják esetleg már olyan szépnek, mert nem az ajnározott huszonévesek közé tartozik.

Akár a vele egyidőseknek, akár a nála fiatalabbak vagy idősebbek szemében.

2020. ápr. 22. 16:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó, ezekre a tulajdonságokra egyáltalán nem mindenki vevő. Igenis a legtöbben a külsőre buknak.
2020. ápr. 22. 16:41
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Édes Istenem!

Idősebb nő egy 30 éves?

2020. ápr. 22. 16:42
 13/25 anonim ***** válasza:
81%

Az a fontos, amit a 10-es írt: "A stílus. Az intelligencia. A jellem. A humor."

Neked kicsi az önbizalmad, rossz az önértékelésed. Egy bő 30 éves nő még virágkorát éli (élheti).

Ffi.

2020. ápr. 22. 16:42
 14/25 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező, ne az ezen az oldalon rosszindulatuan és frusztraltan irogato incelekbol vagy valóban idősebb 40+-os férfiakból indulj ki.

Ha jól nézel ki, azt kapsz meg, akit akarsz.

2020. ápr. 22. 16:44
 15/25 anonim ***** válasza:
76%
Dehogynem tartanak szépnek. De csak ha nem az sugárzik rólad, hogy elégedetlen vagy magaddal. Akkor lehetsz bármilyen sportos meg csinos, ha lerí rólad az önbizalomhiány, pláne 30-40 között, amikorra a nők általában beérnek, és tudják, mit akarnak.
2020. ápr. 22. 16:58
 16/25 Noblesse Oblige ***** válasza:
79%

Hát bevallom, ha valaki látna most, és kap egy fényképet rólam a 20-as éveimből akkor a jelent választaná a nagy átlag. Én előnyömre változtam. Sportosabb, karcsúbb lettem. Új stílusom lett. Az arc ami adott, mert esetemben már 12 évesen beálltam a mostani kinézetemre, de akkor még azt gondoltam, hogy ha 12 évesen néznek 20-nak akkor 20 évesen már 40 leszek... de ebben is cáfoltam, mert most is 20-nak lő be a nagy átlag, pedig rég elmúltam annyi.

Ellenben már kamaszkorom óta a 30-as éveimet vártam, hogy igazán ura lehessek az életemnek, és megkapjam azt a fajta tiszteletet amit az idősebb hölgyek élvezhetnek, hogy egy alapból egy csitrinek vagy kétlábon járó nemi szervnek nézik... igazából csak ezzel lőttem mellé. Mert ha az embert alig nézik 20-nak akkor bizony sokszor úgy is kezelik. És szül vicces helyzeteket, pl. a 25 éves kolléganőm belekezd a hegyibeszédbe "Mit tudsz te...? Majd ha annyi idős leszel mint én...!"

Kérdező én nem bánom, hogy 30 vagyok. Sosem éreztem jól magam a 20-as éveimben. Mindig "nő" akartam lenni, de ugye társadalmilag ezt nehéz megvalósítani, amikor alapból lenézik az ember lányát. Úgyhogy mondanod kell egy számot, amit már senki nem mer megkérdőjelezni, és nem is söpörnek a szőnyeg alá. Én inkább csak nyertem és nem tud izgatni, ha anoním fórum szerint meg selejtezve vagyok... mert ők sosem lesznek az én helyben és sosem élik át azt amit én, így fogalmuk sincs arról mekkora megkönnyebbülés, hogy társadalmilag is "megbecsültebb" leszel. Kihoztam magamból a maximumot és elégedett vagyok az életemmel.

Ha te is így érzed, akkor nem teljesen mindegy, hogy itt miről filozofálnak? Én itt annyi sztereotípiának mondtam már ellent, hogy vérbeli gyakoris a karjába dől tőle.

2020. ápr. 22. 17:05
 17/25 anonim ***** válasza:
38%

" Utolsó, ezekre a tulajdonságokra egyáltalán nem mindenki vevő. Igenis a legtöbben a külsőre buknak."

Nem, ez nem igaz. Az emberek 99%-a (férfiak is) csak ezzel áltatja magát.

De ha igaz is lenne, és te nem a külsőddel akarsz hódítani, akkor miért zavar, hogy vannak férfiak, akik így vannak. Keress olyat, aki nem erre bukik, hiszen meg tudod fogni az IQ, a humor, a kedvesség, a stílus megfelelő egyvelegévelel.

Neked mégis olyan kell, aki a cicababákra hajt, egyéni pech, hogy te nem vagy az. Ez a te választásod, csak ne mást hibáztass miatta.

2020. ápr. 22. 17:53
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez az oldal kb semmennyire nem reprezentativ az eletre nezve.

Ossze fujta a szel a szennyet ezen az oldalon.

Am meg a kulsosegeken tul sok mas buktato is van, mind a belso tulajdonsagok mind a kapcsolati halo amin nagyban mulik az ismerkedes sikeressege.

2020. ápr. 22. 18:02
 19/25 anonim ***** válasza:
19%

30? :D

Menjél inkább és írd meg a leckédet.

2020. ápr. 22. 18:13
 20/25 anonim ***** válasza:
60%

" Utolsó, ezekre a tulajdonságokra egyáltalán nem mindenki vevő. Igenis a legtöbben a külsőre buknak."

Nem igaz. max. az alkalmi kapcsolatokra. Hosszú távra nem igaz. Ahhoz több kell, mint a vonzó külső.

2020. ápr. 22. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!