Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi tehet vonzóvá egy idősebb nőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tehet vonzóvá egy idősebb nőt?

Figyelt kérdés

Ha már elmúlt 30 és hiába néz ki jól, mások mégsem tartják esetleg már olyan szépnek, mert nem az ajnározott huszonévesek közé tartozik.

Akár a vele egyidőseknek, akár a nála fiatalabbak vagy idősebbek szemében.

2020. ápr. 22. 16:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
68%
11es vagyok. Én már elkeltem. A külsőm teljesen rendben van, az előnyös kinézetűek táborát erősítem. Én a saját tapasztalatomból beszélek. Mikor kiderült, hogy kicsit összetettebb a személyiségem mint egy babának, már csak nagyon kevesen voltak rám kíváncsiak!pont azt láttam nagyon sokszor, hogy kevesen vágynak erre és az egyszerűbbet keresik.sok férfi szereti magát okosabbnak érezni.
2020. ápr. 22. 19:22
 22/25 anonim ***** válasza:
82%

38 vagyok, és osztom, amit pár bejegyzéssel ezelőtt írtak. Remekül érzem magam a bőrömben, jobban, mint huszonpár évesen, és semmi problémám az ismerkedéssel. 😊 3 éve találtam rá életem szerelmére, aki csak 2 évvel idősebb nálam. Előtte, huszonévesen mindig 8-15 évvel idősebb partnereim voltak.

Én mondhatni mostanra "nőttem fel". Mostanra lettem öntudatos az életemben, a kapcsolataimban. A szex is sokkal jobb, mint 20 évvel ezelőtt. 😋

Ami a külsőségeket illeti, egy 18 éves hamvassága, az egy egyszeri történet minden nő életében. Viszont egy felnőtt nő, akinek saját stílusa, kisugárzása van, az legalább olyan vonzó, csak másképp, más okból. Én nem adnám a mai önmagamat a tizenéves önmagamért, viszont sok mindenről elbeszélgetnék vele...

Egyébként pedig minden adott, hogy sportoljunk, hogy csinosak legyünk, egy alap igényesség már eleve fél siker. Élni kell, élvezni az életet, a felnőtt-létet, az anyagi szabadságot, és nem az éveket számlálni. Szerintem.

2020. ápr. 22. 19:23
 23/25 Rockarc ***** válasza:
87%

En is azt a tabort erositem, aki szerint egy 30-as no koroket ver a 20-asokra. Nyilvan, ha a jonoseget abban mered, hogy hanyan akarnak megfektetni, akkor azert a fiatalabbra tobb kreten jut, de gyanitom nem ok lennenek a leendo celpontjaid. 30 eves korara az embernek azert mar eleg kemenyen meg kellett jelenjen a stilusa, onertekelese, egzisztenciaja, vilaglatasa. Ez egyebkent egyre erosebb lesz 40 fele es ez kene adjon pluszt.

Valamiert te megis elveszettnek tunsz, mintha a fentiek nem leteznenek. Egy olyan kapcsolatbol jossz, ahol mindent alarendeltel a masiknak? Akkor csak annyit kene csinalni, hogy megtalald (kitalald) onmagad. 1 ev alatt a komplett eletedet at lehet alakitani. Ne urat, eltartot keress, hanem olyat, aki passzol hozzad es tarskent kezel. Ehhez szukseges, hogy rendberakd az eleted, felfedezd ujra, hogy miket szeretsz csinalni, legyenek celjaid a parkapcsolaton kivul is. Ne feltetlenul vonzo akarj lenni, az a resz szerintem ugyis megvan szinte az osszes noben, hanem ertekes tars. Igy is hulyet fogsz majd kapni az allando "szexre jo lennel" felkeresektol.

44F

2020. ápr. 23. 00:01
 24/25 anonim ***** válasza:
76%

23: a harmincas nők tábora borzasztóan szétszakad.

Igen, szerintem is ott vannak a legjobb nők! Akik fizikailag is adnak magukra, és mentálisan is fel tudtak nőni ennyi idős korukra. Ez nem kérdés.

Viszont pont ebben a rétegben iszonyat tömegben vannak jelen a királylány szindrómások (ami 20on évesen még csak egy kis hiszti volt, az mostanra sokaknál teljesen ki tud teljesedni), vagy a fizikailag nagyon elcsúszottak.

Persze, ki mit lát, én azt, hogy az előbbi csoport tagjaival éri meg ismerkedni, de ettől még látom az utóbbit is

2020. ápr. 23. 06:32
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hogy te miröl beszélsz de en ismerek olyan 40 éves nőt aki szebb mint a 20 éves csajok 99-a!
2020. ápr. 24. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!