Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezelnétek, hogy nagyon elfoglalt a párotok?
2 hónapja vagyok ezzel a férfival. Vele olyat érzek amit még soha senkivel és részéről is megvan ez a szikra. Minden szuperül alakul, az egyetlen probléma, hogy nagyon elfoglalt...karrierista, rengeteget dolgozik, 3féle melót végez egyszerre és mellette egyetemen tanul. Nekem ez tetszik mert vannak céljai és tesz értük, ráadásul át tudom érezni mert én is ilyen vagyok... csak én épp félretettem a munkát és szeretnék a kapcsolatommal foglalkozni hogy aztán 1-3 éven belül családot alapíthassunk. Ő is erre vágyik, talán még jobban mint én, de ő valahogy mégsem tud leállni karrier téren, túlvállalja magát, és így rám kevés ideje jut, akkor is hullafáradt. Ezt ő maga is belátta, sőt ő mondta hogy ezen változtatni szeretne mert én lennék a legfontosabb most az életében de valahogy mégsem úgy jönnek ki a dolgok. Gondoltam akkor én is belefogok új dolgokba hogy lefoglaljam magam, de ez meg azt eredményezte, hogy még kevesebb időt tudunk együtt tölteni. Ha viszont nem foglalom le magam, folyamatosan rá gondolok és hiányzik. Már 1-2szer beszéltem vele arról, hogy nekem igényem lenne több együtt töltött időre, akkor azt mondta, neki is és megoldja..látom is a próbálkozást részéről de vhogy mégsem tudja összehozni, mindig van neki valami feladat. Azt még tudni kell hogy másfél óra távolságra élünk egymástól és egyelőre még nem tudunk összeköltözni de tervben van majd a jövőre nézve. A táv is nehezíti a találkákat. Ti mit tennétek a helyemben? Mondani már többször nem szeretném neki egyelőre, így is nagy rajta a nyomás és nagyon stresszes a munkája miatt és hogy nem tud pihenni soha. Az nem opció hogy szétmegyünk mert én ilyet még senkivel nem éreztem.
31/N
Két hónap még kevés idő az átállásra. Ha mindketten több időt szeretnétek együtt tölteni, és ezt anyagilag is meg tudjátok tenni, le kell építeni olyan elfoglaltságot amiről le tudtok mondani.
Nagyon előreszaladtál a tervekben...a több együtt töltött idő jogos, mindketten tegyetek érte, de az,hogy máris a családalapítást tervezed szerintem korai.
Egyébként nem értelek abban,hogy a másik féltől azt szeretnéd ha többet tenné magát szabaddá, Te meg most vállalsz be plussz feladatot ami gátol ugyanebben.
Különböző az életviteletek. Ha nem opció, akkor meg kell oldani. Kevés az infó,azért a három munka se mindegy milyen és az egyetem se. Ilyen opciók mellett nem nagyon van ideje az embernek csak képletesen, nem szó szerint "mingle" kapcsolatra. Ha neked ez így jó és szeretitek egymást, akkor ez az út van, egyéb opció, hogy munkát váltasz, és a párod munkahelyén mellette vállalsz munkát :D, vagy beiratkozol arra az egyetemre zseniként, hogy mindjárt évfolyamokat is ugorhass,és az ő évfolyamára kerülj.
Ez amúgy így képletesen "mingle" távkapcsolat. Mert a mingle kapcsolatban nem is találkoznak. :D Nem téged kacagtalak, hanem a szót. Egyszer olvastam ennek a fogalmát és azóta kamillázok rajta, ha szóba kerül kacagok a szón leginkább magamba, mert nem értem mi a jó abban? Persze részben értem, ha két ember nem keres tulajdonképpen szerelmet, de milyen izgi,hogy mingle kapcsolatnak hívják. De hát milyen már az a kapcsolat ahol nem is találkoznak egyáltalán? Rengeteg ilyet olvasni katonák társkereső oldalán hogy csak mingle kapcsolatot keresnek. :D De legalább ők oda írják, nem kertelnek, aki meg meg se mondja a másiknak és a másik vár rá mint jó madár,mert nem tudja hogy mingle kapcsolatban van, na azokat hívjuk csaló embereknek, akik ezt megteszik a másikkal, mert gyakran a személyük sem ugyanaz, hanem más személyiségét, képét használják etc.
Azért kíváncsi lennék, hogy ezek között az emberek között akik nem kerteltek és eleve mingle kapcsolatot kerestek, volt-e olyan, aki olyan de olyan szerelmes lett a másikba, hogy váltottak nem virtuális párkapcsolatból valóságos párkapcsolatra, ahol találkoztak is és házasság is lett, gyerekek is és boldogok mind a mai napig. Nyilván ezek az emberek lelki támaszt keresnek amúgy ilyenkor, mert több mindent megélnek csak mégis a kollégainak milyen vagány azt mondania, hogy van barátnője :D. És a munkájában is motiválja, erőt ad neki. De ez tulajdonképpen annak megfelelője csak ingyen van, amikor fizetős barátnőt bérel társaságnak, beszélgető partnernek. Régen társalkodó nőknek vagy férfiaknak hívták őket. Azért ezek a szavak evolúciója is érdekes.:) Ezért kacagok ezen. De én azt nem értem, hogy miért nem egyszerűbb ha csak egy érzelem mentes levelező társat keres, aki barát, miért kell még hozzá csapni az érzelmeket, abban az egyik tuti mindig bőgicsélni fog. Az ilyen kapcsolat csak szenvedés, ha komolyan veszik az emberek. Azért írtam neked ezen kapcsolatról, hogy jobban tudj rendet tenni magadba,hogy meg tud oldani a pároddal a kapcsolatotokat. Ezt csak tekintsd egy kizökkentő balaszt anyagnak, ami talán segít,hogy ne görcsölj rá. De én azt nem tudhatom,hogy segít-e vagy sem. Időnként ilyen helyzetekbe nem árt egy kis poén is, hogy oldódjon az ember a problémájáról. Mert ha úgy kapaszkodsz bele,mint a félős ember a rodeo bika gépre, akkor úgy nehéz megoldani bármit is. :)
Természetesen a te helyzeted más, de részben a mingle kapcsolat jutott erről az eszembe, hogy ahhoz hasonlít enyhén.
Én nem fogok ilyeneket írni, hogy mit tennék, ha, mert én én vagyok.
"én ilyet még senkivel nem éreztem."
Igen a plátói szerelem is tud ilyen lenni. Tisztázd magadba mit akarsz! Nekem ez a tanácsom.
Szereted, ő szeret, de szenvedtek így. Nem árt komolyabban rendet tenni mindkettőtöknek, pláne, hogy te családot akarsz már,és ahogy írtad ő is.
Vagy elfogadod vagy szakítassz. Miután írtad hogy nem akarsz szakítani akkor fogadd el hogy ez van és csak a sokadik helyen van szereped.
Hogyan kezelném? Eleve nem ismerkedek olyan emberrel akinek alig van szabadideje és a barátod is buta volt hogy így kezdett bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!