Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Extrán elfoglalt nővel lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extrán elfoglalt nővel lehet kapcsolatban lenni hosszútávon?

Figyelt kérdés

Rengeteget dolgozik, amikor nem dolgozik akkor tanul vagy alszik. Nem lehet nagyon programra menni, leginkább én megyek át hozzá, filmet nézünk, szexelünk, rendelünk valami kaját. Max az volt eddig kimozdulós program, hogy kifeküdtünk Normafára vagy a Gellért-hegyre. Néha, ha a munkája engedi, akkor ír 1-2 sort instán, meg válaszolgat.

Felhoztam neki a témát, azt mondta, hogy az előző kapcsolatában is ez probléma volt, de a suli-munka miatt még 2-3 évig tuti nem tud változtatni, és utána sem biztos benne, mert még nem volt abban az élethelyzetben ugye... majd meg fogjuk beszélni, hogy mit gondol és hogy szeretné-e megpróbálni rendesen stb.

Most arra lennék leginkább kíváncsi, hogy akik hasonló élethelyzetben voltak, azoknak működött a dolog? Meg tudtátok oldani? Értelmes párkapcsolatot tudtatok létesíteni? Jó volt ez így nektek, a nőnek is?

2020. aug. 29. 11:24
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Nem, nem is érdemes. Kivéve, ha neked is ilyen az életviteled.
2020. aug. 29. 11:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló helyzet, nagyon elfoglalt.

Viszont azt ne felejtsük el ugye hogy az ember arra szakít időt amire akar.

Na szóval, én felhoztam hogy jó lenne többet találkozni. Erre a hölgy azt mondta hogy neki jó így, nincs ideje, meg hogy egy férfi csak nyűg.

Nekem ennyi elég is hogy tudjam , nem passzolunk, mégha úgy is tűnt az elején hogy nagyon-nagyon....

2020. aug. 29. 11:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg nem tudom felvenni a telefont, a szám éppen foglalt.
2020. aug. 29. 12:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdemes, ha ez neked már most kevés. 2-3 év elmenne az életedből, aztán utána sincs garancia, hogy jobban tudna foglalkozni veled.

Szerintem ő most inkább akkor csinálja a suliját és direkt kerülje a párkapcsolatokat, mert nem fer, hogy embereket rendre hiteget.

2020. aug. 29. 13:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Szar helyzet, tudom. Nekem is van ilyen barátnőm, akinek egyszerűen nincs más választása, muszáj most teljes erőbedobással hajtania magát ahhoz, hogy később lehessen egy nyugis munkahelye. Egyszerűen vannak ilyen munkakörök, amik ezt megkövetelik, hogy így belerakd az energiát. Szar, mert ő is ismerkedne, vágyik a szerelemre nyilván. Szerintem ez csak akkor működik, ha mindkét fél ugyanúgy elfoglalt, vagy belátható időn belül változik a helyzet, és akkora a szerelem, hogy egyfajta befektetésnek éli meg a pár a közös életbe.
2020. szept. 7. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!