Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez most mit jelent, tényleg elfoglalt lehet?
Van egy lány, akivel néhány hete beszélgetünk.
Eddig csak én kezdeményeztem, és néha igent is mond ha elhívom valahova, viszont az esetek többségében "elfoglalt". Egyébként midig visszaír, nagyon kedves és sok dologról el tudunk beszélgetni.
Picit olyan érzésem van néha, mintha nem akarna közelebb engedni magához vagy nem jövök be neki, de akkor miért jön el néha, miért kedves vagy miért áll szóba velem egyáltalán?
Addig nem szeretném elhívni randira amíg nem vagyok biztos benne, hogy ő mit szeretne. Van ötletetek hogyan deríthetném ki diszkréten hogy szeret-e?
Szerintetek van nála esélyem vagy lehet, hogy csak barátként tekint rám?
"Picit olyan érzésem van néha, mintha nem akarna közelebb engedni magához vagy nem jövök be neki..."
Picit...?
Értem. Ismerkedsz. Nincs más lehetőség, mint megkérdezed őt. Nem kell érzelmekkel lerohanni, ne árulj el érzelmeket, csak tárgyilagosan kérdezd meg, hogy: Biztosan észrevetted már, hogy sokat keresem a társaságod, mert nagyon tetszel nekem, mint nő. Te tudsz rám úgy tekinteni, mint férfi? Bejövök neked? Volna kedved velem próbát tenni egy komolyan ismerkedés formájában?
Ilyesmi.
Nekem ez teljesen jó lenne, én őszinte lennék ebbben a helyzetben.
N/harmincas és kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!