Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet valaki túl elfoglalt egy párkapcsolat kialakításához?
Azért kérdezem, mert ismerkedek egy férfival és ugyan nekem is ad a munkám bőven elfoglaltságot,de ő elvileg nagyon elfoglalt.Ezt ő nem nekem mondta,nem is vagyunk még olyan viszonyban,hogy ilyenekről beszéljünk,csak barátnőm szerint ő egy nagyon elfoglalt ember és nem hiszi,hogy lenne ideje egy kapcsolatra, a munkája mellett.
Ez a nagy elfoglaltság szelídülhet,ha olyan nő lennék a számára, aki után valóban érdeklődik?
Egy nagyon elfoglalt ember is képes harmónikus párkapcsolatot kialakítani?
Én úgy vagyok ezzel,hogy amíg érzem,hogy szeret valaki,törődik velem,figyel rám és amikor együtt vagyunk,akkor csak mi vagyunk, akkor nem zavar,ha napi 20 órát dolgozik,hiszen nekem is van munkám,hobbim,én is be tudok gubózni.
Ha megvan az egyensúly,engem nem zavar,ha munka őrült.
34 N.
38 F
Egyre jobban. Szakîtás/otthonról.leválas után az ember fokozatosan elekezd kialakìtani egy önálló életet. Barátai hobbijai lesznek amit idáig több ember végzett az önállóan csinálja. Pl otthon/kapcsolatban főztek mostak rá takarîtottak helyette, más intézte a bevásárlást...ami mind rá szakad.
Másrészt felvesz egy életritmust. Pl még volt párom kétszer ilyen gyorsan és ugyanilyen hatékonyan végeztem a teendőim. Immár ráérősebb lettem.
Amúgy az embernek arra van ideje amire akarja.
Ez az ő döntése és gondja.
Nekem is volt egy ilyen pasas az életemben, folyton dolgozott, sose volt ideje, futottam utána.
Aztán pedig bejött egy szintén nagyon elfoglalt férfi az életembe, aki csinált benne helyet nekem gyakorlatilag azonnal, azóta együtt vagyunk.
Ha nem csinál teret a pasas az életében, akkor nem vagy neki elég fontos. Vagy az nem fontos neki, hogy párja legyen. A te.szemszögedből kb ugyanazt érzed.
Ez jól jön kifogásnak, ha az adott emberrel nem akarnak kapcsolatot.
Amúgy, mitől ennyire elfoglalt? Vállalkozó? Mert egy munkamániás is tudja úgy alakítani az életét, ha nagyon kellesz neki, hogy legyen benne helyed. Főleg akkor, ha a maga ura.
első kommentelő :
szűz??? jézusom,dehogy is!
a többi kommmentelőnek, mert igazából ugyanazt írtátok,szóval elég egyöntetű a meglátás:
én is így gondolom, ahogy írjátok,ha akar,csinál majd teret és ez szerintem egy elég jó kezdő szűrője lehet annak,hogy pl komolyan vesz majd -e.Igen,vállalkozó,de én is az vagyok,ezért is írtam,hogy én sem unatkozom...de ha csak napi 1 órám van valakire,vagy valamire,akkor is belesűrítem a napi programba..sőt,olyat is csináltam már,hogy "nem volt időm" emailekre sem válaszolni egy adott nap,viszont nagyon akartam,mert tökjófej barátaim vannak és nem akartam bunkó lenni,szóval gondolom mindenki fürdik/tusol naponta,vagy wc-zik,úgyhogy azalatt az idő alatt,amíg tusoltam,wc-ztem,megoldottam,hogy válaszoljak mindenkinek.Ezért nem értem,hogy a fenébe lehet valaki "elfoglalt az élethez".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!