Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van valami olyan betegséged...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami olyan betegséged amit a párodnak el kell fogadni hosszútávon veled kapcsolatban? Pl migrénes vagy, pánikbeteg, laktóz érzékeny, műtét utáni állapot stb.

Figyelt kérdés

2023. febr. 17. 11:35
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
70%

30

Nekem is évekig volt ez a problémám, 3-ból 3 párom mellett is előjött.

Elmondom, nekem mi volt a megoldás, hátha segít neked is:

- tilos fogamzásgátló tablettát szedni

- szex csak gumival

- lehetőség szerint szex előtt és után is puncit kell mosni (minimum utána, nem kell azonnal rohanni, de olyan 30-60 perc múlva célszerű megejteni, szóval semmiképp ne legyen olyan, hogy szexeltek este, aztán elalszol úgy, ahogy vagy), lehetőleg savas intim mosakodóval

- szex után el kell menni pisilni minél előbb

Amióta ezeket betartom, semmi bajom.

2023. febr. 17. 14:47
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Minden ilyesmit màr ismerek, betartom.

Kivéve az ovszer.

De ugy tudom a felek immunitása kialakul egymasra huzamos kapcsolatban es egymás bacijai ellen immunisak lesznek(ha egyik se lép félre)

Fog.gatlot nem szedek.

De vannak olyan ferfiak akiktől semmi bajom nem lesz. De ő az ágyban is inkább szeretkezosek vagy mem nyulkálnak fel ujjal, stb. De javarészüktől bajom lesz.

Nemrég szakitottam egy ilyennel most épp fel is vagyok lelegezve h nem kell szexelnem se fájdalmakkal. Mert mar gyűlöltem hogy kín a szex.

2023. febr. 17. 15:02
 33/36 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigy alulműködés, de nem sok elfogadni való van ezen. Minden reggel beveszem a gyógyszeremet, és ennyi.
2023. febr. 17. 15:46
 34/36 anonim ***** válasza:
94%
Testileg rendben vagyok, viszont az egészséges mentális állapotnak halvány jelét nem látni rajtam, alacsony az IQ-m, lassú a felfogásom, önállótlanság jellemez, nem értek semmihez, folyton zavart vagyok, spektrumzavarom van. Ja igen, még a kérdésben említett pánikbetegség is közrejátszik. Nem is értem mit szeret bennem.
2023. febr. 17. 17:11
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
A bal fülemre süket vagyok mint a nagyágyú.
2023. febr. 17. 20:55
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Meg fogok vakulni elvileg, orvosok szerint. Párom tudta, vállalta 16 éve. Azóta is söpri fel a pohár szilánkokat, ha leverem az asztalról. Én pedig rengeteget dolgozom érte minden szempontból, háztartás, anyagiak, hordozzuk az ő problémáit, ápolom, ha műtik pl.stb stb. "Jóban, rosszban, egészségben, betegségben". De azért nem ez az ÉLET, ne feledd.
2023. febr. 19. 07:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!