Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami olyan betegséged amit a párodnak el kell fogadni hosszútávon veled kapcsolatban? Pl migrénes vagy, pánikbeteg, laktóz érzékeny, műtét utáni állapot stb.
30
Nekem is évekig volt ez a problémám, 3-ból 3 párom mellett is előjött.
Elmondom, nekem mi volt a megoldás, hátha segít neked is:
- tilos fogamzásgátló tablettát szedni
- szex csak gumival
- lehetőség szerint szex előtt és után is puncit kell mosni (minimum utána, nem kell azonnal rohanni, de olyan 30-60 perc múlva célszerű megejteni, szóval semmiképp ne legyen olyan, hogy szexeltek este, aztán elalszol úgy, ahogy vagy), lehetőleg savas intim mosakodóval
- szex után el kell menni pisilni minél előbb
Amióta ezeket betartom, semmi bajom.
Minden ilyesmit màr ismerek, betartom.
Kivéve az ovszer.
De ugy tudom a felek immunitása kialakul egymasra huzamos kapcsolatban es egymás bacijai ellen immunisak lesznek(ha egyik se lép félre)
Fog.gatlot nem szedek.
De vannak olyan ferfiak akiktől semmi bajom nem lesz. De ő az ágyban is inkább szeretkezosek vagy mem nyulkálnak fel ujjal, stb. De javarészüktől bajom lesz.
Nemrég szakitottam egy ilyennel most épp fel is vagyok lelegezve h nem kell szexelnem se fájdalmakkal. Mert mar gyűlöltem hogy kín a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!