Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van valami olyan betegséged...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami olyan betegséged amit a párodnak el kell fogadni hosszútávon veled kapcsolatban? Pl migrénes vagy, pánikbeteg, laktóz érzékeny, műtét utáni állapot stb.

Figyelt kérdés

2023. febr. 17. 11:35
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
22%
Mi ez, közvélemény-kutatás?
2023. febr. 17. 11:36
 2/36 anonim ***** válasza:
57%

Nincs.

40/N

2023. febr. 17. 11:37
 3/36 anonim ***** válasza:
65%

Gyakran van fejfájásom, meg mentális probléma is akadhat (csak nincs diagnosztizalva).

F

2023. febr. 17. 11:39
 4/36 anonim ***** válasza:
80%

Azon mit kell “elfogadni”, hogy valaki laktózos? :D

Amúgy pollenallergiám van, a páromnak pedig egy autoimmun betegsége ami a mozgására van kis hatással.

2023. febr. 17. 11:40
 5/36 anonim ***** válasza:
82%

Biztos megnehezíti a főzést, étkezést.

Igaz az, hogy valaki laktózérzékeny nem tehet róla. Tehát nem a betegség tényét kell elfogadni, mert az csak van. Hanem a vele való együttélést, de ez más "érzékenységnél", "betegségnél" is így van.

2023. febr. 17. 11:45
 6/36 anonim ***** válasza:
94%
A pajzsmirigy alulműködésem egy dolog, de mellette tűfóbiás is vagyok. Ez megnehezíti az időnként laborhoz szükséges vérvételeket. Tehát ha a párom ebben az esetben tud lelki támogatast adni, mindenképp jó pont, hogy ne kapjak pánikrohamot.
2023. febr. 17. 11:48
 7/36 anonim ***** válasza:
87%
Én Crohn-beteg vagyok. Ezen nincs mit elfogadni. Szedem a gyógyszereimet, elmegyek évente egyszer kontrollra, 6 évente meg vastagbél tükrözésre. Néha hasmenésem van, bizonyos ételeket nem bírok, így azokat kerülöm. A férjem laktózintoleráns. Ezek nem halálos kórok, hanem olyan betegségek amelyekkel teljes életet lehet élni. Ha nem mondtam volna neki, hogy Crohnos vagyok, szerintem a mai napig nem tudná amúgy, annyira nem tűnik fel.
2023. febr. 17. 11:48
 8/36 anonim ***** válasza:
97%

"Azon mit kell “elfogadni”, hogy valaki laktózos? :D"

Pl a feleségem gluténérzékeny, ami semminek tűnik, de egy csomó kellemetlenséggel jár. Pl én nem étkezem mentesen, ezért egy állandó koncentráció, hogy mibe melyik késsel-kanállal nyúlhatok, nehogy átvigyem a morzsákat. Nincs olyan, hogy kapjunk be valamit a pékségből, vagy ugorjunk be egy kajáldába. Helyette cipeljük a kaját magunkkal, vagy étteremben interjúztatjuk a pincéreket fél óráig.

Amikor elmegyünk vendégségbe, állandóan elkérjük mindennek a papírját, végigjátsszuk a "nem, az alkoholmentes sör nem gluténmentes" és a "nem, a paleo sem jó nekem" jétékokat, amit halálosan ununk mindketten. Csomószor van olyan, hogy direkt úgy főznek, hogy ehessen, de valaki nem figyel és a tésztás kanállal belenyúl, és utána jön a kínos "bocsi, de így már nem ehetem meg" és a kínos csend és bűntudat mindkét oldalon.

Volt olyan, hogy meghívtak babazsúrra és megkértek, hogy magunknak vigyünk sütit, szóval vettünk ajándékot is, meg tortát is az asszonynak meg a gyereknek. Máskor meg legjobb szándékkal vettek nekik is sütit, de mellényúltak, mi meg nem néztük meg. Az asszony éjfélig szenvedett gyomorgörcsökkel.

Szóval a kérdésre, hogy mit kell az ilyenben elfogadni: én amikor egyedül vagyok vendégségben, azt vettem észre magamon, hogy maga az a tény, hogy a kenő késemmel belenyúlhatok a vajkrémes dobozba, és nem kell azt néznem, hogy belemorzsázok-e valamibe, szabályos szexuális örömöt tud okozni.

2023. febr. 17. 11:53
 9/36 anonim ***** válasza:
94%

Nekem enyhe alvászavarom van, ami abban nyilvánul meg, hogy extrém esetektől eltekitve kizárólag sötétben és csendben tudok elaludni, illetve vannak időszakok, amikor egyáltalán nem, esetleg nyugtalanul alszom, gyakran felébredek.

Eddig ezt minden pasim megértette, és nem gondolom, hogy az életminőségüket különösen befolyásolta volna, hogy mondjuk másik szobában olvastak, ha én már lefeküdtem.

2023. febr. 17. 11:56
 10/36 anonim ***** válasza:
100%

Yep

Amióta összejöttünk elvesztettem a látásom kb 80%-át.

Persze, kellenek praktikák ahhoz, hogy alkalmazkodjon, alkalmazkodjunk ehhez, terhet tesz az ő vállára is, dehát na, szent esküt tett, hogy ezzel ezgyütt is velem marad.

Neki is vannak dolgai amihez meg nekem kell alklmazkodnom. Ez a párkapcsolat egyik alapja, nem?

2023. febr. 17. 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!