Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, nők! Ha megtudnád,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ha megtudnád, hogy katonaként embereket ölt meg a barátod, el tudnád fogadni?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy már a megismerkedéskor sem volt katona a barátod, sokkal korábban volt az. És akkor derül ez ki, amikor már beleszerettél.

El tudnád fogadni? Neki nem okoz gondot, mert úgy tekint rá, hogy a dolgát végezte és ezzel más embereket védett meg.

2023. febr. 16. 11:16
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna hiszen már régen történt és a "dolgát" tette.Ha ő nem lövi le az embert akkor őt lövik le.Ez miatt nem dobnám a kapcsolatot.
2023. febr. 16. 21:30
 22/22 anonim ***** válasza:

Ha ebben a hipotetikus helyzetben ez az önként választott életpályaja (volt), merthogy az ő értékrendjébe belefér, mi több, becsülendő hivatás ez, akkor nem. Ha jól értem, erről szól a kérdés.

A "vagy ő lő, vagy őt lövik" érvelést csak kötelező jelleggel besoroltak esetében fogadom el, és hülyén hangozhat, de minimális bűntudatot szerintem illene éreznie egy ilyen körülmények között elkövetett emberölés miatt is. Ez jelzi, hogy nem pszichopata.

2023. febr. 18. 02:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!