Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha katonaként öltem már embert Afganisztánban, van jogom titokban tartani azelőtt akivel ismerkedem?
Én örülnék, ha elmondanád és nem lennének titkok és nem utólag derülne ki valami hülye helyzetben.
Nyilván katonaként katonákat öltél, nem pedig ártatlan embereket kínoztál halálra.
Szerintem aki katonával ismerkedik, az tudja, hogy ez is benne van a pakliban.
ezzel indítani nem érdemes. de ha már kialakulóban van egy komolyabb kapcsolat akkor mindenképp beszélni kell erről is.
magamból kiindulva mondom. ezt el tudnám fogadni, bár ellenzem a gyilkosságot és az erőszak bármilyen más formáját is. de ha eltitkolná előlem a párom azt nem bocsátanám meg
finoman célozgatva vagy várd meg míg rákérdezz, hogy milyen volt kint
üdv egy volt katona :D
Ha úgy vesszük, mindenkinek van olyan az életében, amivel nem szeretne dicsekedni, meg mindenkinek elmondani. Szóval szerintem nem kell elmondanod.
Viszont ha egy idő után rákérdez, akkor azért jó lenne, mert a hazugság sem jó. De nem kell mindenképpen meséli róla, ha nem is kérdez róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!