Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, nők! Ha megtudnád,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ha megtudnád, hogy katonaként embereket ölt meg a barátod, el tudnád fogadni?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy már a megismerkedéskor sem volt katona a barátod, sokkal korábban volt az. És akkor derül ez ki, amikor már beleszerettél.

El tudnád fogadni? Neki nem okoz gondot, mert úgy tekint rá, hogy a dolgát végezte és ezzel más embereket védett meg.

2023. febr. 16. 11:16
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
37%
Jesszus, dehogy fogadnám el! Ha minden probléma nélkül kinyírta a Gipsz Jakabot, kinyírta Szergejt, vagy épp Ahmedet, akkor engem is minden további nélkül kinyírhat.
2023. febr. 16. 11:22
 2/22 anonim ***** válasza:
77%

Ha ő nem lő, akkor őt lövik le, a háború régen is ilyen volt, csak a mi generációnk még nem látott ilyet közelről. Akinek a nagyapja harcolt 56-ban, az is szégyelli, vagy büszke rá?

A helyedben inkább rákérdeznék a nőhiányt hogy oldotta meg, azért nem mindegy, kurvázott-e, és ha igen, hányszor.

2023. febr. 16. 11:28
 3/22 anonim ***** válasza:
90%

Nem igazán tudom elképzelni hogy ne kerüljön szóba egy ilyen fontos dolog, mielőtt “kapcsolat”-nak kezdjük nevezni a dolgot.

Nem jönnék össze (ex)katonával, és szerintem egy (ex)katona se jönne össze velem szívesen. Nekem irreleváns hogy ölt-e végül embert.

2023. febr. 16. 11:28
 4/22 anonim ***** válasza:
27%
#2 a múltbeli sorozás teljesen más mint a modern katonaság amibe önként lépsz be.
2023. febr. 16. 11:29
 5/22 anonim ***** válasza:
#4 A forradalomban nem csak sorozott katonák voltak
2023. febr. 16. 11:33
 6/22 anonim ***** válasza:
60%

Ismerek katonát, pontosabban katonaorvost.

Életében nem ölt embert, viszont rengeteg emberen segített.

A gyakorin unatkozó, beszűkült prolik el se tudják képzelni, hogy a világ nem olyan fekete-fehér, mint amilyennek ők látják.

2023. febr. 16. 11:35
 7/22 anonim ***** válasza:
75%

"A gyakorin unatkozó, beszűkült prolik el se tudják képzelni, hogy a világ nem olyan fekete-fehér, mint amilyennek ők látják."

Mondd, te fogyatékos vagy? Kifejezetten úgy szól a kérdés, hogy ölt, arra vonatkozik.

Amit te itt hisztizel, akkor állná meg a helyét, ha csak annyi lenne a kérdésben, hogy "katona volt", és a válaszolók köpködnének, hogy akkor egy undorító gyilkos, és nem vennék figyelembe a katonaorvos ismerősöd létezését.

2023. febr. 16. 11:39
 8/22 anonim ***** válasza:
21%

A ti logikátok az, hogy a katona azzal foglalkozik, hogy embereket öl.

Ostobák vagytok!

2023. febr. 16. 11:42
 9/22 anonim ***** válasza:
86%

Én pl tudom hogy nem, testközelből láttam hogy pl katasztrófavédelmi feladatokat is látnak el, békeidőben is védik a civil lakosságot.

Ezzel együtt se akarnék soha párkapcsolatot katonával, akkor se ha emiatt 1-2 névtelen fórumozó prolinak nevez.

2023. febr. 16. 11:44
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

8

Nem vagyunk ostobák, a kérdés vonatkozott kifejezetten az ölésre.

2023. febr. 16. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!