Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de félek a komoly kapcsolattól mivel van egy kislánya ti mit tennétek?
Alapjában tisztában vagyok hogy a szerelmemmel együtt járó dolog a lánya is, ez nem is okozzna problémát jól kijövök a kislánnyal. Most tartok ott hogy döntenem kell, közvetlen környezetemből folyamatosan azt hallom vissza hogy olyan nővel nem szabad kezdeni akinek gyermeke van mert mindig benne lesz a pakliban az hogy a gyerek miatt kibékül a gyereke vérszerinti apjával, rossz ötlet más gyerekét nevelni nem szép dolog eleve összejönni ilyen nővel stbstb.....Többször rá kérdeztem hogy újra összejönne a párjával? Mindig nem a válasz,de lehet csak a rózsaszín köd miatt nem tudhatom. 3 éve nincsenek együtt de a gyerek miatt szinte napi a kapcsolatuk SMS formájában. Kb 3 hónapja vagyunk együtt, a gyerek 4 éves.
Ti mit tennétek?
24/f
Nézd, azt, hogy hosszútávon magával a gyerekkel mit tudsz kezdeni, el tudod-e fogadni, stb., csak és kizárólag te tudhatod, ebben nem fog tudni senki okosat mondani.
De azt gondolni, hogy a gyerek miatt újra összejönnek majd, miután 3 éve szakítottak, baromság. Persze, volt már és lesz is ilyen a történelem folyamán, de hát gyerekmentes kapcsolatban is ugyanúgy visszadobbanthat az exéhez, ha vannak még érzelmek.
Azt nézd, ez a nő hogyan áll hozzád, mutatja-e jelét annak, hogy még szereti az exét vagy téged nem szeret eléggé, és ez alapján dönts, ne más tanácsaiból, akik nem is ismerik.
Az meg, hogy normális kapcsolatban van az exszel, azért nagyon fontos, mert a gyerek nem lesz kamasz korára egy lelki nyomorék, mert a szülei gyűlölik egymást és uszítják.
Kérdező, én ott akadtam el, hogy naponta SMS-eznek a gyerek miatt.
Ez egy most is élő kapcsolat.
Így nem mennék bele.
Szia,
Ez baromság, hogy vissza fog menni. Ha szereted, szeresd! Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindenen előre agyalj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!