Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretem, de félek a komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem, de félek a komoly kapcsolattól mivel van egy kislánya ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Alapjában tisztában vagyok hogy a szerelmemmel együtt járó dolog a lánya is, ez nem is okozzna problémát jól kijövök a kislánnyal. Most tartok ott hogy döntenem kell, közvetlen környezetemből folyamatosan azt hallom vissza hogy olyan nővel nem szabad kezdeni akinek gyermeke van mert mindig benne lesz a pakliban az hogy a gyerek miatt kibékül a gyereke vérszerinti apjával, rossz ötlet más gyerekét nevelni nem szép dolog eleve összejönni ilyen nővel stbstb.....Többször rá kérdeztem hogy újra összejönne a párjával? Mindig nem a válasz,de lehet csak a rózsaszín köd miatt nem tudhatom. 3 éve nincsenek együtt de a gyerek miatt szinte napi a kapcsolatuk SMS formájában. Kb 3 hónapja vagyunk együtt, a gyerek 4 éves.

Ti mit tennétek?

24/f

2023. febr. 9. 21:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

5 vagyok. Jézusom ezek a pirosok :D

Kíváncsi lennék mifélék pontozták le azt hogy egy kb 3 hónapos kapcsolatnak NINCS HELYE a gyerekünk életeben, pláne nem NEVELŐKÉNT.

Hihetetlen, komolyan, ami itt megy...

2023. febr. 9. 21:45
 12/25 anonim ***** válasza:
21%
#11 Te tényleg ilyen sötét vagy vagy csak megjátszod?
2023. febr. 9. 21:48
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

#10 te szerencsétlen nyomorult :D

Nincs senkije. Én már újra férjhez mentem és most 2 hónapos kisbabánk van, a volt férjemnek nincs senkije. Legalábbis senkije akiről tudnánk. A gyereket majdnem minden hétvégén elviszi egyedül. Szóval kapcsolata nincs. A szexuális életéhez meg nincs közöm. De még az esküvőmre is két meghívót adtunk neki, de a nénikéjével jött (az elhunyt anyja, azaz a volt anyósom húgával).

2023. febr. 9. 21:52
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
Azt kihagytad, hogy a pasiddal a legjobb barátok, sőt mintha testvérek lennének, a 2 hónapos porontyodat sajátjaként szereti, ő vágta el a köldökzsinórt szülésnél, ő vette meg a kiságyat és a babakocsit, ha vigyázni kell rá az éjszaka közepén is rohan, együtt szoktatok karácsonyozni,és ő fogta a haldokló nagyapád kezét, mellesleg pedig rózsaszínűt szarik.
2023. febr. 9. 22:00
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
#14 poronty? Meg a többi gyalázkodás? Ja értem miféle vagy. Nem idén barnult. Semmi baj :)
2023. febr. 9. 22:04
 16/25 anonim ***** válasza:
18%
Ha szerelmes vagy, jó a kapcsolatotok, jó neked a nővel lenni, nem kell ezen dilemmázni, elkezded. Nem vagy életed végéig hozzákötve. Nyilván őszinte érzelmek mellett javaslom ezt. Arra semmiképp se alapozz, hogy más mit mondd! Azt figyeld, hogy te hogy érzed magad. Ha te tényleg vele érzed e magad a legjobban, rá vágysz, akkor legyél vele. A gyerekkel meg ráérsz később megismerkedni, nem kell a kapcsolat elején, és nem kell rögtön az "életük részéve" válni, elég csak a nő életének a részévé válnod. Szerintem nem olyan evidens az, hogy azért, mert valakinek gyereke van, majd össze jön az exével. Felnőtt nő, feltételezd már, hogy tud dönteni, és amúgy is már meghozta a döntést.
2023. febr. 9. 22:09
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
15, Álomvilágban élsz de rasszista vagy? Értem miféle vagy. Pszichotikus. Semmi baj:)
2023. febr. 9. 22:12
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
#17 nem vagyok rasszista de ha úgy nyilvánulsz meg mint egy felingerelt rottweiler, hát azt észre lehet venni. Ha tetszik neked ha nem 🤷
2023. febr. 9. 22:20
 19/25 anonim ***** válasza:
24%
18,De rasszista vagy, ráadásul hazug is.
2023. febr. 9. 22:24
 20/25 A kérdező kommentje:
Hűha, köszönöm a korrekt és inkorrekt válaszokat is. Igazából köszönöm a cimboráim alatt a családom, barátaim értettem akiket nem a kocsmából ismerek. Az hogy 3 hónap után már találkoztam a lányával nem érzem problémának, illetve igen is fontos döntenem mert ha képtelen vagyok rá akkor nem szeretném hogy a szerelmem vagy a kislánya mégjobban sérüljön ezért fontos az idő. Itt leginkább olyan emberek válaszait vártam akik hasonló cipőben járnak,jártak és van tapasztalatuk benne. Esetleg volt vagy van is olyan kapcsolatuk ahol a nőnek már volt gyermeke a megismerkedésük előtt és ez milyen negatív vagy pozitív dolgokat hordozz magával...
2023. febr. 9. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!