Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretem, de félek a komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem, de félek a komoly kapcsolattól mivel van egy kislánya ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Alapjában tisztában vagyok hogy a szerelmemmel együtt járó dolog a lánya is, ez nem is okozzna problémát jól kijövök a kislánnyal. Most tartok ott hogy döntenem kell, közvetlen környezetemből folyamatosan azt hallom vissza hogy olyan nővel nem szabad kezdeni akinek gyermeke van mert mindig benne lesz a pakliban az hogy a gyerek miatt kibékül a gyereke vérszerinti apjával, rossz ötlet más gyerekét nevelni nem szép dolog eleve összejönni ilyen nővel stbstb.....Többször rá kérdeztem hogy újra összejönne a párjával? Mindig nem a válasz,de lehet csak a rózsaszín köd miatt nem tudhatom. 3 éve nincsenek együtt de a gyerek miatt szinte napi a kapcsolatuk SMS formájában. Kb 3 hónapja vagyunk együtt, a gyerek 4 éves.

Ti mit tennétek?

24/f

2023. febr. 9. 21:02
A kérdező szavazást indított:
Egyedulallo szulo
Anyuka
Gyerek
Szerelem
10 szavazat
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Szavazást véletlen indítottam :/
2023. febr. 9. 21:04
 2/25 anonim ***** válasza:
30%
Ha tényleg szerelmes vagy, akkor elfogadod, hogy az exxel kapcsolatban van a kicsi miatt. Úgy érzed nem birnad ki, hogy a képben van, vagy éretlen vagy ilyesmi kapcsolatra? Akkor inkább engedd el, mert a 4 éves gyerek is sérülhet. Nem csak ti...
2023. febr. 9. 21:11
 3/25 anonim ***** válasza:
54%

Kb.senkit sem ismerek aki a gyerek miatt összejött volna az exével. Pláne 3 év után. A többi fröcsögést intelligens ember válaszra sem méltatja, nőgyűlő idióták rosszindulatú szófosása.

Hagyd békén szegény nőt, mert csak megkeserítenéd az életét ilyen hozzállással. Jobbat érdemel nálád ő is és a gyerek is megérdemli, hogy ne szardarabként kezeljék, mert az anyja exétől mert születni.

Szóval igazuk van az alkesz cimbiknek, szállj le róla.

4/25 anonim ***** válasza:
48%
Nőként mondom hogy soha nem jönnék össze olyan emberrel akinek már van gyereke.
 5/25 anonim ***** válasza:
18%

Nekem eleve fura az, hogy egy kb 3 hónapos kapcsolatban már ismeri a pasi a gyereket, és pláne az hogy a neveléséről beszél.

Én harmincasan váltam, semmiféle fuckboy nem lehetett jelen a gyerekem életében, az első és utolsó akit mellettem látott/lát, az az akihez hozzá is mentem. Fél év után mutattam be a fiamnak és újabb fél év után költözött hozzánk.

2023. febr. 9. 21:14
 6/25 anonim ***** válasza:
41%
#5, Azzal gondolom nincs bajod, hogy az exed minden láthatáskor más sugarbabyhez viszi a gyereked.
2023. febr. 9. 21:17
 7/25 anonim ***** válasza:
16%
#6 eltaláltad, valóban nincs bajom ezzel :) Tudniillik nincsenek sugarbabyjei. Sajnálom hogy csalódást okozok 🤷
2023. febr. 9. 21:20
 8/25 anonim ***** válasza:
33%
Négy hónap után neked semmit nem kell eldöntened.
2023. febr. 9. 21:21
 9/25 anonim ***** válasza:
8%
Nincs olyan hülye, aki három év után kibékül a gyerek miatt. Szerintem te magad is gyerek vagy még, ha azt hiszed, ez így működik, szerintem nem kéne összejönnöd vele. Nem kell neki még egy gyerek a te személyedben is.
2023. febr. 9. 21:38
 10/25 anonim ***** válasza:
18%
#7, Ne játszd meg mqgad. Akkor nyílván van egy lotyója, akit a gyereked már jobban szeret mint téged és szerinted azzal sincs semmi baj.
2023. febr. 9. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!