Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem tényleg vak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem tényleg vak?

Figyelt kérdés
Szeretjük egymást a barátom barátnőjével. Nem csak fellángolás. Az elején is mint barátok tekintettünk egymásra,aztán ki alakult valami köztünk. Meg szerettem nagyon,ő is ugyan így van ezzel. Meg beszéltük ezt.A srác miatt nem lehet kettőnk között semmi. Mégis rengeteget vagyunk együtt. Egy rugóra jár az agyunk is. Ha nem találkozunk akkor beszélgetünk egész nap ,így vagy úgy de kapcsolatban vagyunk mindíg. Kinek volt már hasonló kapcsolata? Hogy alakult? És meg köszönném ha nem a hatalmas lexikál tudással rendelkező fiatal korosztály válaszolgatna,nem meg bántani akarok senkit de tapasztalt emberek véleményére vagyok kíváncsi.26F

2023. febr. 3. 07:36
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Szerintem valami nagy baj van a lánnyal ,lehet hogy apa komplexusa van és talán nimfomániás is. Sokszor hullámzó a hangulata amit nehéz kezelni, mintha néha egyszerűen nem tudná hogy mit akar ,teljesen el veszik a gondolataiban. Már nem egyszer volt együtt idősebb férfival és a barátai között is sok ilyen ember van,azért hiszem hogy nimfomániás mert saját maga meg mondta hogy rengeteget szexeltek a párjával is az elején de közben mégis félre lépett több férfival is,és nem csak idősebb férfiakkal.

Nem tudom hogy ezek a dolgok hogyan kezelhetők ,hogy hogyan kezeljem,vagy éppen lehet e ezt gyógyítani. Beszéltünk már erről de ő nem így látja. Szerintetek?

2023. febr. 12. 07:58
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Téged ugyanúgy megcsalna, mit kell vele foglalkozni?
2023. febr. 12. 10:42
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Inkább szemét
2023. febr. 12. 13:23
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak élvezi a rajongásod. Most is csalja a barátját, csak nem veled. Téged is megcsalna, hidd el.

N

2023. febr. 13. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!