Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem tényleg vak?
Szerintem valami nagy baj van a lánnyal ,lehet hogy apa komplexusa van és talán nimfomániás is. Sokszor hullámzó a hangulata amit nehéz kezelni, mintha néha egyszerűen nem tudná hogy mit akar ,teljesen el veszik a gondolataiban. Már nem egyszer volt együtt idősebb férfival és a barátai között is sok ilyen ember van,azért hiszem hogy nimfomániás mert saját maga meg mondta hogy rengeteget szexeltek a párjával is az elején de közben mégis félre lépett több férfival is,és nem csak idősebb férfiakkal.
Nem tudom hogy ezek a dolgok hogyan kezelhetők ,hogy hogyan kezeljem,vagy éppen lehet e ezt gyógyítani. Beszéltünk már erről de ő nem így látja. Szerintetek?
Szerintem csak élvezi a rajongásod. Most is csalja a barátját, csak nem veled. Téged is megcsalna, hidd el.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!