Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szorakozott velem vagy tenyleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szorakozott velem vagy tenyleg en ijesztettem el?

Figyelt kérdés

Van egy srac akit megismertem.. Mindkettonknek tetszett egymas.. Elmentunk randizni ahol elcsattant egy csok es kozolt hogy o velem akar lenni es soha nem hagyna el..

Osszejottunk ra egy nappal

Majd kovetkezo nap kozolte hogy baratnom kemkedik utana (semmiről nemtudtam)

Es kozolte hogy hagyjam beken ne is szoljak hozza es ne is keressem tobbe..

Legjobb fiu baratomnak azt irta hogy o nemakart velem szakitani de hisztis vagyok es tulreagalom es o ezt nem birja..

A hiszti annyibol allt hogy sirtam hogy ezt miert kell es miert engem hibaztat mas hulyesege miatt.. Azt irta baratnomnek hogy keressek mast meg o merges ram..

Szoval nemtudom mitkene tennem meg miert lett most vege? Miatta mert hazudott nekem vagy tényleg miattam?

2019. jún. 13. 14:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Azta. Most komolyan 14-5 évesen ez mit keres a felnőtt kategóriában? A csókon kívül ott más is csattoghatott szerintem. A lényeg be lettél etetve , rá kaptál a csalira .
2019. jún. 13. 15:00
 2/14 A kérdező kommentje:

#1: a srac 18, en 19

Es csokon kivul nemtortent semmi

2019. jún. 13. 15:05
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi van? Ebből semmit sem értek.

Kérdező, lehet 19 vagy, de agyilag max. 14. A tini párkapcsolatok kategória lentebb van.

2019. jún. 13. 15:13
 4/14 A kérdező kommentje:
#3: annyi a lényeg hogy nemtudom miert dobott de ram fogja hogy a siras miatt dobott ki
2019. jún. 13. 15:18
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Lefeküdtél vele? Ha igen, akkor ennyit akart. A többi csak szöveg, amit mond. Előre tudta, hogy csak meg akar dugni,és ennyi.
2019. jún. 13. 15:38
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Mind2-en gyerekek vagytok, így a magyarázat az hogy gyerekek vagytok.
2019. jún. 13. 15:38
 7/14 A kérdező kommentje:
#5: Nem fekudtem le vele, sot kozoltem vele hogy ram várni kell.
2019. jún. 13. 15:46
 8/14 A kérdező kommentje:
#6: hat szerintem en nemvagyok az..
2019. jún. 13. 15:46
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha te nem is, az exed gyerek. Úgyhogy engedd el, jobban jársz. Attól, hogy valaki betölti a 18-at,nem lesz automatikusan felnőtt.
2019. jún. 13. 16:59
 10/14 A kérdező kommentje:
Nehez elengedni
2019. jún. 13. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!