Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szorakozott velem vagy tenyleg en ijesztettem el?
Van egy srac akit megismertem.. Mindkettonknek tetszett egymas.. Elmentunk randizni ahol elcsattant egy csok es kozolt hogy o velem akar lenni es soha nem hagyna el..
Osszejottunk ra egy nappal
Majd kovetkezo nap kozolte hogy baratnom kemkedik utana (semmiről nemtudtam)
Es kozolte hogy hagyjam beken ne is szoljak hozza es ne is keressem tobbe..
Legjobb fiu baratomnak azt irta hogy o nemakart velem szakitani de hisztis vagyok es tulreagalom es o ezt nem birja..
A hiszti annyibol allt hogy sirtam hogy ezt miert kell es miert engem hibaztat mas hulyesege miatt.. Azt irta baratnomnek hogy keressek mast meg o merges ram..
Szoval nemtudom mitkene tennem meg miert lett most vege? Miatta mert hazudott nekem vagy tényleg miattam?
Nem hinném, hogy össze jöttetek. :D
2 nap alatt nem lehet megismerni egymást.
Vagy szinezel, vagy még nem volt normális kapcsolatod.
Inkább gondolkozz el, hogy nem véletlen lépett tovább!
Ha meg akart volna dugni kivárta volna és utána hagyott volna ott. Inkább örülj neki , hogy normális volt, és nem hazudta a szemedbe,hogy szeret.
És tanulj meg írni!
Kövi kérdést meg tini kategóriába, köszi!
Pedig osszejottunk mivel meg is kerdezte hogy leszek a baratnoje.
Es o is azt mondta hogy erez irantam🙂
Kedves Kérdező!
Nehéz... nehéz... de nem egy MÁGNES! Amihez odaragadtál volna.
Azt írtad: "Nem fekudtem le vele, sot kozoltem vele hogy ram várni kell." - Háááááát, lehet, hogy épp ez a baja. Várni.... várni KELL!... De meddig várni? Ki döntse el, h. meddig várni? No, épp ezek a gondolatok, amelyek még beékelődhetnek a Másik fantázia világába. (Mert hogy ugye 18 éves... ami nem jelent csak annyit: 18 évvel ezelőtt pottyant ki édesanyja hasából.)
A hibát Te talán ott követted el, hogy NEM TISZTÁZTAD VELE, hogy Te mit is szeretnél ettől a kapcsolattól (pl. hogy ha várni kell, mégis mire és meddig. Ez fontos!)... és talán Tőle sem tudtad meg azt, hogy VALÓJÁBAN Ő MIT IS SZERETNE Tőled ebben a kezdődő kapcsolatban. Vagy talán biztos vagy Te ebben?
De, hogy a kérdésedre válaszoljak... mivel túl sok minden nem derült ki elmondásodból...
Könnyen lehetséges, hogy csak
szórakozott Veled, de az is, hogy tényleg Te ijesztetted el. Sőt, lehet, hogy mindkettő állítás igaz és ráadásul egyidejűleg.
Amit viszont még javasolni tudok,
Hogy úgy válogasd meg barátnői köreidet... (igenis Te válogasd meg!), akik a hátad mögött semmiféle akcióba nem kezdenek! Még hogyha csupa jóindulatból és barátnői szeretetből is történne.
Mert ez durva beleavatkozás a Te magánéletedbe. Ami CSAKIS TERÁD TARTOZIK. A Te ügyed! És mint olyant, Neked kell tudnod megoldanod.
Ne is várd el, hogy titkon kémkedjenek... Mert ez azt is jelenti, hogy Téged olyan kis esetlen, ügyi-fogyi lánynak tekintenek, akit örökkön istápolni, segíteni, pátyolgatni kell. Akinek mindig súgni kell, ha nem tud valamit... Ne kelljen! Te magad fejleszd ki magadban a megismerés képességét. És akkor nem lesz rá szükséged, hogy barátnőid a Te kedvedben ügyködjenek. Vagy csak egyetlen egy barátnőd. Mindegy. Ezt viszont vele, velük beszéld meg mindenképpen.
Másfelől... lehetséges, hogy ez az incidens kicsit közelebb vitt téged a Másik (a pasi, illetve a barátnőd) megismerése felé.
De, bárhogyan is alakul, Ne Bánjad! Fiatal vagy még, s rengeteg lehetőséged van és lesz kapcsolatra szert tenni.
Az ERŐ legyen Veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!