Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem tényleg vak?
ezek szimplán a tiltot érzelmek és vágy keveréke, szerelemhez semmi köze...
ha a barátodtól nem kap meg valamit azt nálad megtalálja.
Legyen annyira gerinces, hogy ott hagyja és majd x y idő múlva veled folytatja...igy talán a barátság is megmarad, ha a szakitás utáni idővel nem azonnal, de megemlited neki, hogy neked bejön mit szól hozzá...
A szerelem vak szólást más kontextusban szokás használni.
Jelen példánál maradva fogalmazzunk inkább úgy, hogy ahol a szerelem felüti a fejét, ott észérvek nem rúgnak labdába
11 Ebben igazad lehet,sőt ez szerintem is így lesz,vagy kellene lennie.
Nem szeretném hogy meg romoljon a kapcsolatunk. Gondoltam rá hogy egy ideig távolságot kellene tartanunk,hogy lássuk azt hogy mégis mi ez kettőnk között. De nem akarom hogy ezért problémák legyenek köztünk.
Most beszélgettünk erről. Mert már feltünően sok időt vagyunk együtt. Lehet most jött el az ideje ennek.
Nem akarja ő sem és tudja hogy rossz lesz, szerintem ha most nem gondolja át jobban a kapcsolatunkat akkor nincs értelme folytatni ezt szerintem,mivel nem akarok csak másod hegedűs lenni. De így nem lesz közös jövőnk ha ő nem akar változtatni az életén. A párja egy görény,folyamatosan meg csalja. De az érdekes az hogy neki is voltak félre lépései ebben a kapcsolatban. Nem értem mire jó ez a kapcsolat. Ez neki az első komolyabb kapcsolat,ezt meg értem egy részt. A családja szereti ,és normál család nem volt vállás soha,tehát ott nem látott rosz példát. Egyszerűen nem értem sokszor. Miért jó egy olyan kapcsolatban lenni ahol mind a ketten félre lépnek és már sokszor semmibe veszik a másikat.
Igen ezért nem szeretné ezt kettőnk közt,kérdezte hogy én mit gondolok erről,igazából nem kellene el veszítenem a barátom én úgy gondolom,de ezt nem érti meg ő sem,tudom ez bonyolultnak tűnik.
Ha szereti a lányt és nem megy ez a dolog köztük akkor nem hinném hogy a boldogsága útjába álna,rólam nem tudom mit gondolna,kellene neki idő ebben biztos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!