Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem tényleg vak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem tényleg vak?

Figyelt kérdés
Szeretjük egymást a barátom barátnőjével. Nem csak fellángolás. Az elején is mint barátok tekintettünk egymásra,aztán ki alakult valami köztünk. Meg szerettem nagyon,ő is ugyan így van ezzel. Meg beszéltük ezt.A srác miatt nem lehet kettőnk között semmi. Mégis rengeteget vagyunk együtt. Egy rugóra jár az agyunk is. Ha nem találkozunk akkor beszélgetünk egész nap ,így vagy úgy de kapcsolatban vagyunk mindíg. Kinek volt már hasonló kapcsolata? Hogy alakult? És meg köszönném ha nem a hatalmas lexikál tudással rendelkező fiatal korosztály válaszolgatna,nem meg bántani akarok senkit de tapasztalt emberek véleményére vagyok kíváncsi.26F

2023. febr. 3. 07:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

ezek szimplán a tiltot érzelmek és vágy keveréke, szerelemhez semmi köze...

ha a barátodtól nem kap meg valamit azt nálad megtalálja.

Legyen annyira gerinces, hogy ott hagyja és majd x y idő múlva veled folytatja...igy talán a barátság is megmarad, ha a szakitás utáni idővel nem azonnal, de megemlited neki, hogy neked bejön mit szól hozzá...

2023. febr. 3. 14:21
 12/24 Senior Séf ***** válasza:
100%

A szerelem vak szólást más kontextusban szokás használni.

Jelen példánál maradva fogalmazzunk inkább úgy, hogy ahol a szerelem felüti a fejét, ott észérvek nem rúgnak labdába

2023. febr. 4. 18:24
 13/24 A kérdező kommentje:

11 Ebben igazad lehet,sőt ez szerintem is így lesz,vagy kellene lennie.

Nem szeretném hogy meg romoljon a kapcsolatunk. Gondoltam rá hogy egy ideig távolságot kellene tartanunk,hogy lássuk azt hogy mégis mi ez kettőnk között. De nem akarom hogy ezért problémák legyenek köztünk.

Most beszélgettünk erről. Mert már feltünően sok időt vagyunk együtt. Lehet most jött el az ideje ennek.

Nem akarja ő sem és tudja hogy rossz lesz, szerintem ha most nem gondolja át jobban a kapcsolatunkat akkor nincs értelme folytatni ezt szerintem,mivel nem akarok csak másod hegedűs lenni. De így nem lesz közös jövőnk ha ő nem akar változtatni az életén. A párja egy görény,folyamatosan meg csalja. De az érdekes az hogy neki is voltak félre lépései ebben a kapcsolatban. Nem értem mire jó ez a kapcsolat. Ez neki az első komolyabb kapcsolat,ezt meg értem egy részt. A családja szereti ,és normál család nem volt vállás soha,tehát ott nem látott rosz példát. Egyszerűen nem értem sokszor. Miért jó egy olyan kapcsolatban lenni ahol mind a ketten félre lépnek és már sokszor semmibe veszik a másikat.

2023. febr. 5. 09:02
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mond meg a csajnak h te komolyan gondolnad vele ha szakitana. Aztan hajra!
2023. febr. 5. 09:20
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Az a meglátásom (így 60 évesen -nő), hogy ha annak a lánynak megfelelő lenne a kapcsolata a párjával, a te barátoddal (ha jól értem), akkor nem lenne szüksége a te barátságodra is. Igen, ilyen társra vágyik az ember, és ilyen barátra. Nektek kettőtöknek kellene egy párt alkotni, az lenne az ideális, de akkor elveszítenéd a barátodat. Mit szól ehhez a hölgy?
2023. febr. 5. 17:18
 16/24 A kérdező kommentje:

Igen ezért nem szeretné ezt kettőnk közt,kérdezte hogy én mit gondolok erről,igazából nem kellene el veszítenem a barátom én úgy gondolom,de ezt nem érti meg ő sem,tudom ez bonyolultnak tűnik.

Ha szereti a lányt és nem megy ez a dolog köztük akkor nem hinném hogy a boldogsága útjába álna,rólam nem tudom mit gondolna,kellene neki idő ebben biztos vagyok.

2023. febr. 7. 15:13
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt a barátságot engedd el, úgysem barátság, hiszen tele van hazugsággal. Nem nevezem az ilyen embert barátnak. Akkor már inkább vidd a nőt, szegény srác szabaduljon tőletek, elég undorító emberek vagytok, gerinctelenek mindketten.
2023. febr. 8. 13:55
 18/24 A kérdező kommentje:
Persze meg értem hogy így látod,sajnos nem látod ezt az egészet,nem ismered a srácot és nem ismered a lányt és persze engem sem ,és nem tudod hogy eddig miket tettek meg a másik háta mögött,szerintem ennek sincs így sok értelme kettőjük között. Az egyik kommentelő nagyon jó gondolatot írt azzal hogy a lány tőlem kapja most meg azt amit a párjától kellene,szerintem is van ebben igazság,de ez alatt az idő alatt ki alakult egy kapcsolat köztünk.
2023. febr. 8. 16:00
 19/24 anonim ***** válasza:
Az olyan esetekben, mint a kialakult, az igekötőt egybeírjuk az igével, mert nincs köztük harmadik szó. De a ki fog alakulni már három szóba írandó. Ugyanis nem a kifog tartozik össze, hanem a kialakul.
2023. febr. 9. 09:34
 20/24 A kérdező kommentje:
Tudom idegesítő ha az ember hibázik,másoknál egyből észre vesszük de saját magunknál már sokkal kevésbé,és itt nem csak a helyesírásra gondolok.
2023. febr. 12. 07:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!