Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy az embert szeretem-e, vagy csak az érzések miatt érzem így amiket kiváltott belőlem?
Figyelt kérdés
2023. jan. 25. 20:38
2/30 A kérdező kommentje:
Már nem vagyunk együtt, de nekem még mindig vannak érzéseim, csak nem tudom eldönteni tényleg őt szerettem/szeretem-e vagy csak hogy kiváltott belőlem olyan érzéseket amiket már régen éreztem, és beleéltem magam hogy lehetek még boldog
2023. jan. 25. 20:51
3/30 anonim válasza:
Szerintem onnan, hogy amikor előjönnek a hibái mennyire tudod elfogadni, vagy inkább azt érzed hogy tovább állnál . Ha kiszűröd a szexualitást, es csupán emberileg nézed, mennyire tartod szerethetőnek.
4/30 anonim válasza:
Onnantól, amikor már foszlik szét a rózsaszín köd, racionálisan látod az párod/kapcsolatod és még akkor valódiak az érzelmek. (csökken a hormonszint, nő a tudatosság)
Ehhez kell némi tapasztalat, tudod hogyan kell racionálisan mérni a párodat/kapcsolatodat és a mérés eredményét el is tudod fogadni. (Tehát már nem csapod be önmagad)
31N
31N
5/30 A kérdező kommentje:
Szinte minden ellene szól racionálisan, és mégis… :(
2023. jan. 25. 20:57
6/30 anonim válasza:
Erősnek kell lenni ilyenkor, ha nem akarsz még évekig egy ilyen miatt szívni. Mondhatnám úgy is, most csinálod jól vagy szenvedhetsz vele még hónapokat/éveket is.
31N
7/30 anonim válasza:
Én is ilyen helyzetben voltam nem is olyan rég...mikor rájöttem, mekkora gyökér, az is világossá vált, hogy tulajdonképpen nem figyeltem eléggé a jelekre.
Nem mondom, hogy teljesen túl vagyok rajta, de jobb így, és amugyis, hatalmas csalódás volt.
8/30 A kérdező kommentje:
Utolsó, miért volt hatalmas csalódás?
2023. jan. 25. 21:31
9/30 anonim válasza:
Mert mindenképpen azt szerettem volna hinni, hogy jó ember, és mások is megerősítették, hogy sajnos nem az.
10/30 anonim válasza:
9, miben merül ki a nem jó embersége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!