Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményed arról, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed arról, ha egy lány a barátja kedvéért rövidre vágatja és befesti a haját?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőmnek a válla alá ért a haja, és a barátja kedvéért levágatta 2 cm-esre, oldalt és hátul pedig felnyíratta 5 mm-esre, emellett befestette világosszőkére.

Rákérdeztem, és mondta, hogy azért vágatta le, mert a barátjának tetszik az ilyen rövid és az ilyen szőke haj, és a kedvében kívánt járni. Nem tartom őrültségnek, bár bevallom, hogy meglepett a dolog.

Neked mi a véleményed erről? Te megtennéd ezt a barátod kedvéért?

2023. jan. 25. 18:21
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Egészségére.
2023. ápr. 5. 05:27
 22/30 anonim ***** válasza:
68%
Hát én biztos nem csinálnék ilyet. Szerencsére tőlem nem kér ilyet párom.
2023. szept. 12. 19:50
 23/30 anonim ***** válasza:
70%

Nem. Az az ember még nem született meg akiért leborotváljam a fejem (kulcsszavaknál tüsi haj).

De simán rövidebbre, másmilyenre, vagy más színűre sem festetném senki kedvéért.

2023. szept. 12. 19:53
 24/30 anonim ***** válasza:
Januárban tetted fel a kérdést, a barátnőd azóta visszanövesztette valamennyire a haját vagy röviden tartja a barátja kedvéért?
2023. szept. 12. 20:36
 25/30 A kérdező kommentje:
24-es: Nem növesztette vissza, továbbra is ugyanolyan rövid a haja.
2023. nov. 26. 22:00
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jó, mert ezek szerint nagyon bejön nekik ez a haj, a barátnődnek is jó érzés lehet rövid hajat hordani. Ha másképp lenne, akkor már növesztené. Vagyis remélem, hogy a barátnőd is szereti, és azért marad meg a rövid hajnál.
2023. nov. 26. 23:50
 27/30 A kérdező kommentje:
26-os: Igen, szereti viselni a rövid hajat. Nekem is tetszik a frizurája. Irigykedem is rá, amiért bevállalta. Gondolkodtam rajta, hogy én is bevállalom ezt a frizurát, de egyelőre nem mertem bevállalni, hogy a derékig érő, festetlen barna hajamat levágassam tüsire és befessem világosszőkére.
2023. dec. 23. 01:27
 28/30 A kérdező kommentje:

Végre bevállaltam a hajvágást. Tegnap le lett vágva olyan rövidre, mint a barátnőmnek. Előtte "elbúcsúztattuk" a hajamat: órákon át símogattuk, fésülgettük, fonogattuk, és meg is mostuk. Én pedig az ő haját símogattam, megmostam és bewaxoztam, hogy barátkozzam ezzel a frizurával.

A fodrásznál le lett nyírva a hajam felül 2 cm-esre, oldalt és hátul pedig 5 mm-esre, és be is lett festve világosszőkére, ahogy a barátnőmnek. Emellett nekem is be van waxozva.

Elég nagy váltás. Eddig extrém hosszú volt a hajam, most pedig extrém rövid.

2023. dec. 29. 15:40
 29/30 anonim válasza:
48%
Hord büszkén biztos nagyon jól áll kérdező. Javaslom egyszer próbáld ki hogy mindehol lenyírod 5mm.
2023. dec. 29. 16:03
 30/30 anonim ***** válasza:
33%
Rohadt leszbis lettel.. azt hiszitek az extrem az szexi de kozben csak fius..
2023. dec. 29. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!