Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed arról, ha egy lány a barátja kedvéért rövidre vágatja és befesti a haját?
Az egyik barátnőmnek a válla alá ért a haja, és a barátja kedvéért levágatta 2 cm-esre, oldalt és hátul pedig felnyíratta 5 mm-esre, emellett befestette világosszőkére.
Rákérdeztem, és mondta, hogy azért vágatta le, mert a barátjának tetszik az ilyen rövid és az ilyen szőke haj, és a kedvében kívánt járni. Nem tartom őrültségnek, bár bevallom, hogy meglepett a dolog.
Neked mi a véleményed erről? Te megtennéd ezt a barátod kedvéért?
Nem. Az az ember még nem született meg akiért leborotváljam a fejem (kulcsszavaknál tüsi haj).
De simán rövidebbre, másmilyenre, vagy más színűre sem festetném senki kedvéért.
Végre bevállaltam a hajvágást. Tegnap le lett vágva olyan rövidre, mint a barátnőmnek. Előtte "elbúcsúztattuk" a hajamat: órákon át símogattuk, fésülgettük, fonogattuk, és meg is mostuk. Én pedig az ő haját símogattam, megmostam és bewaxoztam, hogy barátkozzam ezzel a frizurával.
A fodrásznál le lett nyírva a hajam felül 2 cm-esre, oldalt és hátul pedig 5 mm-esre, és be is lett festve világosszőkére, ahogy a barátnőmnek. Emellett nekem is be van waxozva.
Elég nagy váltás. Eddig extrém hosszú volt a hajam, most pedig extrém rövid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!