Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed arról, ha egy lány a barátja kedvéért
rövidre vágatja és befesti a haját?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőmnek a válla alá ért a haja, és a barátja kedvéért levágatta 2 cm-esre, oldalt és hátul pedig felnyíratta 5 mm-esre, emellett befestette világosszőkére.
Rákérdeztem, és mondta, hogy azért vágatta le, mert a barátjának tetszik az ilyen rövid és az ilyen szőke haj, és a kedvében kívánt járni. Nem tartom őrültségnek, bár bevallom, hogy meglepett a dolog.
Neked mi a véleményed erről? Te megtennéd ezt a barátod kedvéért?
Szerintem ezt a barátja bánta meg hogy mégsem jó:D
Csak gondolom inkább nem mondja:D
2023. jan. 25. 18:23
2/30 anonim válasza:
Ha ő nem szőke, és a barátjának az tetszik, akkor ő nem az esete sajnos a barátjának.... ez tiniként elmegy, de amúgy nem visz jóra.
2023. jan. 25. 18:32
3/30 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy ameddig önszántunkból járunk a szerelmünk kedvében, és az nem ellentétes a stílusunkkal, vagy bármilyen személyiségjegyünkkel, addig ez aranyos dolog.
Ha már úgy erőlteti rá a másik, hogy legyen ilyen, meg olyan a frizurája, főleg, ha egyébként neki meg nem is tetszik, azt nem tudom jónak tartani.
2023. jan. 25. 18:37
4/30 anonim válasza:
Kacérkodtam egy ideje a gondolattal, hogy milyen lenne kopaszon, de magamtól valószínűleg nem tettem volna meg, megmaradt volna a képzelet szintjén. Szóba került valahogy, és kiderült, hogy a páromnak tetszene a dolog, onnantól kezdve igyekezett rábeszélni. Pár hónappal később beadtam a derekam és megváltam teljesen a hosszú hajamtól. Számomra ez nagyon jól jött ki, egyrészt egy bakancslistás dolog kipipálva, másrészt ő is sokkal jobban izgul rám, és én is nagyon élvezem, ahogy a fejemet kényezteti :) szóval ilyen esetben szerintem ez teljesen rendben van, viszont ha egyértelműen ellenemre lett volna a dolog, biztosan nem mentem volna bele.
2023. jan. 25. 18:53
5/30 A kérdező kommentje:
5-ös: Most is kopasz vagy, vagy visszanövesztetted a hajadat?
2023. jan. 25. 18:55
6/30 anonim válasza:
Nekem furcsa, én a párom kedvéért semmit nem változtatnék, főleg nem ilyen drasztikusan.
2023. jan. 25. 18:57
7/30 anonim válasza:
6-os: Most is, pont tegnap nyírt meg a párom :)
2023. jan. 25. 19:33
8/30 anonim válasza:
A kérdésem csak annyi lenne hozzá: miért nem akarja a saját életét élni? Miért akar máásnak megfelelni?
2023. jan. 25. 19:47
9/30 anonim válasza:
Inkább az a kérdés és a lényeg, hogy ő így most jól érzi-e magát a bőrében. Olyan is van, hogy igazából nem tartja életbevágóan fontosnak, hogy milyen frizurát visel (bizonyos határok között), és akkor már miért ne járjon a barátja kedvében.
2023. jan. 25. 19:56
10/30 anonim válasza:
Én alapból nem csináltam volna meg,ha igazán szeret a csávó nem kéri,hogy változtassak magamon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!