Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed arról, ha egy lány a barátja kedvéért rövidre vágatja és befesti a haját?
Az egyik barátnőmnek a válla alá ért a haja, és a barátja kedvéért levágatta 2 cm-esre, oldalt és hátul pedig felnyíratta 5 mm-esre, emellett befestette világosszőkére.
Rákérdeztem, és mondta, hogy azért vágatta le, mert a barátjának tetszik az ilyen rövid és az ilyen szőke haj, és a kedvében kívánt járni. Nem tartom őrültségnek, bár bevallom, hogy meglepett a dolog.
Neked mi a véleményed erről? Te megtennéd ezt a barátod kedvéért?
Hát jó nagy hülye, ha a pasi kedvéért csinálta. Én biztos nem tennék semmi hasonlót. Már csak azért sem mert nem tudom elviselni a kopasz nők látványát, borzasztóan taszít, undorít, ez amolyan fóbia nálam, mint másnak az hogy retteg a magasságtól stb. De nagyon rövid hajat se viselnék el magamon. Számomra az a max rövidség amit még össze tudok fogni hajgumival, mert megőrülök tőle ha össze vissza lóg.
Szerintem nagy hiba màs miatt önmagunkon változtatni. A hajamat se festeném be, nem hogy ilyen ótvar igènytelen GI Jane fejet csináltassak🤮 Az a pasiknak való. Nem nőknek.
De mindenki azt csinál magával amit akar, az ő dolga, max ha nagyon ijesztően néz ki, hordhat sapkát, parókát míg visszanő. Szerintem normális nő nem kopasztja meg magát önként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!