Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megcsalás vagy nem? Számomra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás vagy nem? Számomra igen! Egy férfinek nem?

Figyelt kérdés

Már hónapok óta ismertük egymást ezzel a férfivel. Neki akkor barátnője volt. Ahogy egyre jobban megkedveltük egymást, volt köztünk egy csók. Én mondtam neki, hogy ez többet nem fog megtörténni, mert barátnője van és hiába éreztem (meg mondta is), hogy nagyon eltávolodtak, nem leszek szerető. Tényleg tartottam is a távolságot, csak beszélgettünk, de semmi sem történt. Aztán hetek múlva egyszer csak közölte, hogy szakítottak.

Elkezdtünk randizni. Egy hónapig minden nagyon jó volt. Bár nem fekedtünk még le. Aztán történt valami, ami miatt azt mondtam, hogy vége. Ő nagyon nem akarta, folyamatossn hívogatott, eljött hozzám. Kb 2 hét múlva meggondoltam magam és ki akartam békülni. De pont akkor megtudtam, hogy az exével lefeküdt.

Ő azt mondja, hogy szomorú volt és ivott és így történt meg. Hogy biztosan nem tette volna meg, ha tudta volna, hogy kibékülhetünk.

Egyrészt nem voltunk együtt akkor. Meg igazán ugye nem is voltunk együtt korábban sem. Túlreagálom? Csak amíg én a szakítás miatt magam alatt voltam, addig ő ezt tette. Mit tegyek? Mert egyébként meg nagyon tetszik nekem.

2023. jan. 21. 09:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%

Hogy őszinte legyek, ez a kapcsolat már alapból rosszul kezdődött.

A játszmázásnak nem mindig van jó vége...bár tudom, jó érzés, mikor kicsit szorongatod a másik lelkét, de látod mi lesz belőle, lehet játszmázni, olyannal aki nem szalad rögtön dugni az exéhez.

Ez egy tipikusan olyan pasi szerintem, hogy az első összeveszésnél szalad vissza, hogy ne maradjon egyedül.

Nem érzed furcsának, hogy milyen helyzetben jött össze veled? Lealapozta veled a dolgot, aztán szakított, mert kapcsolatfüggő, gyenge jellemre vall és ez még semmi, majd idővel jönnek a gondok, bajok, problémák, titkokat tár fel, vagy épp hallgat majd el...bátor vagy, hogy még ezek után is szeretnél vele lenni.

2023. jan. 21. 11:36
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szakítottatok tehát semmi közöd az alatt a 2 hét alatt kivel mit csinált.
2023. jan. 21. 11:37
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez még az átlag emberek szemében sem megcsalás, cicamanó. Vedd észre magad gyorsabban.
2023. jan. 21. 21:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Szereti az exét, pótlék vagy.
2023. jan. 22. 19:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem komoly. Felejtős.
2023. jan. 23. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!