Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti, hogy számomra ezek nem a megcsalás kategóriába tartoznak?
Lehet úgy párkapcsolatom,hogy nem tartok semmit megcsalásnak csak és kizárólag a szexet. Semmi mást. Nálam a csók, hogy valakivel közeli barátok és szoros kötelék van köztük sokszor találkoznak stb. Nem zavar,nem megcsalás. Így az sem ha valakit megölel ,megpuszil. Az orál-szex-tapogatás mindenhol- az már az. De semmi más nem.
Ezt a mostani férfi akivel ismerkedem..nem akarja elfogadni. Mondtam neki,hogy nem csalom meg a barátomat. Hűséges voltam mindig az exemhez. De miért olyan nehéz akkor ezt elfogadnia? Nincs is akadály előttünk. Már tulajdonképpen együtt vagyunk.
(Szeretem ezt a férfit. Nagyon. És szeretnék vele maradni. Másra nem is vágyom. )
Nektek mi számít megcsalásnak? És miért?
A csók sokkal intimebb dolog, mint a szex! A pasid a szemed láttára lesmárolná a "legjobb barátját(nőt)", te pedig szó nélkül tűrnéd?
Az ölelkezés, puszi, találkozás teljesen rendben van. Talán jobb lett volna ezt a legelején tisztázni.
Köszönöm a válaszokat.
Elfogadom az ő nézőpontját is. Megértem őt. És nem is rugózom rajta mivel eszembe se jutna megcsalni. Sosem léptem még félre. Nem lennék rá képes. Tükörbe nem tudnék nézni.
De mégis hogy akkor miért baj neki,hogy kicsit màshogy látom azt nem tudom?
Az érzelmi megcsalás nem megcsalás számomra. Az érzéseit nem irányíthatja. Ha valaki mást szeret akkor elválnak útjaink..nyilván. Nehéz lenne, de nem hibáztatnám,nem megcsalás. Én viszont nyilván már nem lennék fontos.
Én úgy tudom. Az ölelkezést,puszit a férfiak 99%-a nem tolerálja ha van párja. Ahogy pl a férfi barátokat sem.
Ezért írtam csak ezt.
Találkozgatások. Áh tapasztalat. Ha kapcsolatod van le minimalizálod mindenkivel a kapcsolatod. Ha valakivel picit több időt töltöttem vagy ilyesmi..akkor már baj volt. És ezt gyakran hallottam mástól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!