Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nektek beleférne, vagy szakítóok?
férjem (6 éve vagyunk együtt) az interneten bizalmasan levelezgetett közel 1 éven keresztül egy csajjal, küldött neki szerelmes dalokat, romantikus üzeneteket, amiben leírta, hogy ábrándozik róla, mi lett volna ha előbb ismeri meg őt, és vele jön össze, fontos a számára, és nem akarja elveszíteni... cseréltek képeket, láttak egymásról videókat, de nem találkoztak a távolság miatt.
onnan tudom az egészet, hogy a férjem elmondta lelkifurdalásában.
össze vagyok zavarodva.
Ha azért mondta el, mert szeretné rendbehozni a kapcsolatotokat, akkor szerintem megbocsátható. Nehezen, de megbocsátható. Leginkább azért, mert ő maga mondta el a lrlkiismerete miatt, és mert ő hozta fel, hogy ez hiba volt, és meg kell oldanotok. Hosszú kapcsolatokban szerintem előfordulhat elhidegülés miatt ilyesmi, és én képes lennék megbocsátani, ha nem fajult tetlegességig a dolog, és nem nekem kell "kinyomoznom".
Ellenben ha nem javasolta a probléma megoldását, nem is nyitott rá, vagy azonnal elkezdett téged okolni (az ilyesmi SOHA nem egy emberen múlik, ha valamiből hiányt érzett normális esetben még jóval ezelőtt kellett volna közölnie, így hiába volt esetleg neki hiányérzete, a botlás az ő döntése, cselekedete volt), akkor én nem lennék nyitott a megbocsátásra a helyedben.
Végeredményben rajtad múlik, hogy túl akarod, és tudod-e tenni magad ezen. Minden más másodlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!