Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tumblr-en, Pinterest-en többször láttam fenéken, fenákhajlatnál, fenék alatt kiszaggatott gatyát, de nem gondoltam volna, hogy normális ember fel is veszi utcára, egészen máig. Fiúk, nektek beleférne egy lánynál ez?
Fenákhajlatnál volt kiszaggatva a lánynak, alatta ízlésesen még volt hálós/rácsos fekete neccharisnya is. :)
Képek:
A lányon pont ugyan ez a kombó volt
Én a rácsos neccharisnyát látom általában 14-15 éveseken, haspólóval, kb. 5-10 fokos hidegben. Szerény véleményem szerin úgy néznek ki benne, mint valami prostik.
Nem tudom egyébként, hogy manapság milyen fajta szellemi fogyatékosságban szenvednek a szülők. :D
Szerintem a tiniknél még elmegy(mindenkinek voltak hülyeségei akkor, még ha nem is pont ez), 18 év fölött már elég furcsán nézném.
22/N
:D:D:D:DDDDDD
Én hidegebb nyári napokon hordtam ilyet, nem vagyok ostoba ringyó. Egy laza, fekete pólóva, valami elegánsabb cipővel.
Istenem, egyesek mennyire korlátoltak.
Nem tudom, de az első csajt nagyon megdugnám.
Bár a szemén látszik, hogy minimum 100 pasi leápolásán túl van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!