Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti, hogy számomra ezek nem a megcsalás kategóriába tartoznak?
Lehet úgy párkapcsolatom,hogy nem tartok semmit megcsalásnak csak és kizárólag a szexet. Semmi mást. Nálam a csók, hogy valakivel közeli barátok és szoros kötelék van köztük sokszor találkoznak stb. Nem zavar,nem megcsalás. Így az sem ha valakit megölel ,megpuszil. Az orál-szex-tapogatás mindenhol- az már az. De semmi más nem.
Ezt a mostani férfi akivel ismerkedem..nem akarja elfogadni. Mondtam neki,hogy nem csalom meg a barátomat. Hűséges voltam mindig az exemhez. De miért olyan nehéz akkor ezt elfogadnia? Nincs is akadály előttünk. Már tulajdonképpen együtt vagyunk.
(Szeretem ezt a férfit. Nagyon. És szeretnék vele maradni. Másra nem is vágyom. )
Nektek mi számít megcsalásnak? És miért?
Mi az, hogy "nincs igazad" ? - Ezt be lehet így határolni, hogy kinek van igaza? Van, akinél ez is megcsalás, van akinél az sem megcsalás, ez egy határvonal, embere válogatja.
Kérdező, a legtöbb ember szerint a csók is megcsalás, tehát nehezen találsz olyan párt, akinél ugyanott lenne megcsalásban a határvonalatok.
Azért a csók, hogy úgy fogalmazzam, már kapukontakt. Az általában folytatódni szokott az esetek többségében, még ha nem is azonnal.
Ölelés, puszi, az nyilván belefér, az érzelmi megcsalással sincs baj, csak abban az esetben le kell zárni a dolgokat, mert ha már valakire rá vagy pörögve és az nem a párod, akkor jobb ha időben kiszállsz a dologból aztán akkor mehet ami belefér.
Nem értem mire jó ilyen elvont kérdések miatt szakítani, de ebből az lesz.
A te állaspontod a ritkább, de a te dolgod, mégis úgy tűnhet, mint aki előre gyárt felmentést
Nem véletlen, hogy a legtöbb nő, aki pénzért csinálja nem csókolózik.
Ha az olyan nőknél ez egy bensőséges dolog, nálad miért nem az?
Benned van a hiba, nem benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!