Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Valószínű hogy megcsal? De...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valószínű hogy megcsal? De akkor miért nem őszinte?

Figyelt kérdés
Már lassan hogy 4 éve vagyunk együtt. Elégé elhalálozott már ez a kapcsolat. Alapjáraton nagyon féltékeny a barátnőm. Elég, ha csak simán minden szándék nélkül beszélgettek egy ellenkező neművel. Az utóbbi időben elég keveset találkozunk. Ez nagyrészt, az én hibám mert szinte csak ő keress engem. Kb egy héten 1-2x átjön hozzám. Mostanában észre vettem, hogy nincs az a öröm és vidámság köztünk. Mostanában túlórázik 4 órákat. A mai nap felhívta telefonon egy csávó. És kérdezgette hogy haza-e ért mit evett stb.. A barátnőm közben ilyen fura mosollyal nézz rám. Nem szóltam egy szót sem. Nem kérdeztem. Csak köszöntem és eljöttem. Szerintetek megcsalhat? Fúra mód nem vagyok ideges. Csak abban a pillanatban, lettem ideges. De teljesen nyugodt vagyok. Mintha hidegen hagyna. De mégis érdekelne, az igazság...

2017. dec. 19. 20:10
 1/7 A kérdező kommentje:
Tudom, most sokan írjátok majd h miért nem kérdezed meg őt? Mindig kerülte a konfliktust. Állandóan csak azt mondja, de én nem beszélgetek fiúkkal.
2017. dec. 19. 20:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagytok még együtt? :)
2017. dec. 19. 20:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mar o is lelkben tovabb allt ahogy te is. Es legalabb annyira oszinte magaval es veled mint te onmagaddal es vele...

ezt a problemat kozosen kell megoldanotok. Vagy beszelgetes vagy szakitas utjan..

2017. dec. 19. 20:21
 4/7 A kérdező kommentje:
2. Ez egy jó kérdés.:) Talán a szex. De mintha táplálnék még iránta szeretetet. Vagy ez lehet, hogy csak az erős vonzalom. És talán, ez miatt gondolom úgy hogy szeretem. De nem értem, most ha meg is csal. Nem rosszul kéne magamat érezni? De valahogy nem... Az miatt viszont, kicsit ideges vagyok. Hogy beállítsa magát álszentnek. És ahhoz nem őszinte.
2017. dec. 19. 20:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Én már beszélgettem vele erről, hogy a mi kapcsolatunk már hallott. Teljesen felesleges folytatnunk.
2017. dec. 19. 20:32
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
Csak attól várj korrektséget,akivel te is az vagy.Te egy ideje semmit nem teszel a kapcsolatba,ahogy írtad,ennek meg ez a következménye.Ennél az állapotnál csak jobb a szakítás.
2017. dec. 19. 20:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Miert nem mondod meg neki, hogy ennyi volt? Lehet, hogy a pasi akar tole v. mit igen,sot lehet hogy a túlóra is a masik miatt van. Mivel Te is hanyagolod, sztem valjatok el békeben egymastol, es mehet ki ki a sajat utjara.
2017. dec. 19. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!