Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az megcsalásnak számít, ha egy számomra szimpatikus ellenkező neműt elhívtam beszélgetni, hogy jobban megismerhessem?
Kvazi beülök vele valahova dumálni.
Ez megcsalás?
Nem megcsalás, de szerintem nem illik. Nem ez a legjobb szó a helyzetre, de nem ugrik be más. Aki párkapcsolatban van, az ne akarjon jobban megismerni egy ellenkező neműt külön programok keretében.
Pl. új kollégával nyilván beszélgetsz, de munkaidőn kívül nem kéne találkozgatni.
A kerdes megfogalmazasabol itelve jelenleg nem, de az lesz. Nekem is volt rengeteg ellenkezo nemu kollega haverom, uj kollegak akiket szivesen megismertem jobban, de senkivel nem talizgattunk kettesben, hanem akkor hivtunk el uj embereket jobban megismerni, amikor tobben mentunk el kollegak beulni valahova. Nalunk gyakran voltak ilyen kollegas programok, tehat boven volt alkalom megismerni uj embereket ilyen programok keretein belul. De valahogy arra sosem ereztem vagyat, hogy barkivel is kettesben kavezgassak, akit meg alig ismertem, maximum olyan volt, hogy akivel mar ezer eve haverok voltunk, azzal siman beultunk hazafele meginni vagy megenni valamit, akar kettesben is, de itt szo sem volt mar ismerkedesrol meg barmi egyebrol, csak munka utani levezetes, cseveges a naprol, stb, aztan ment mindenki haza.
Magambol kiindulva, ellenkezo nemu embert akit alig ismerek, csak akkor hivogatnek ket szemelyes programra, ha bejon kulsore (mivel nem ismerem, nyilvan nem tarthatom meg olyan jo fejnek, szoval mas indokom mi lenne), ergo nem baratkozas az elso szamu motivaciom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!