Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás vagy nem? Számomra igen! Egy férfinek nem?
Már hónapok óta ismertük egymást ezzel a férfivel. Neki akkor barátnője volt. Ahogy egyre jobban megkedveltük egymást, volt köztünk egy csók. Én mondtam neki, hogy ez többet nem fog megtörténni, mert barátnője van és hiába éreztem (meg mondta is), hogy nagyon eltávolodtak, nem leszek szerető. Tényleg tartottam is a távolságot, csak beszélgettünk, de semmi sem történt. Aztán hetek múlva egyszer csak közölte, hogy szakítottak.
Elkezdtünk randizni. Egy hónapig minden nagyon jó volt. Bár nem fekedtünk még le. Aztán történt valami, ami miatt azt mondtam, hogy vége. Ő nagyon nem akarta, folyamatossn hívogatott, eljött hozzám. Kb 2 hét múlva meggondoltam magam és ki akartam békülni. De pont akkor megtudtam, hogy az exével lefeküdt.
Ő azt mondja, hogy szomorú volt és ivott és így történt meg. Hogy biztosan nem tette volna meg, ha tudta volna, hogy kibékülhetünk.
Egyrészt nem voltunk együtt akkor. Meg igazán ugye nem is voltunk együtt korábban sem. Túlreagálom? Csak amíg én a szakítás miatt magam alatt voltam, addig ő ezt tette. Mit tegyek? Mert egyébként meg nagyon tetszik nekem.
Komoly hapsit néztél ki magadnak! Nálam már a legelején kuka lett volna, de te tudod. Egy férfi ha szakít, utána már nem kefél az exével. Egy férfi kitartó, hűséges, van egy normális értékrendje. Ez a pasika egy ultra kommersz senki, nagyjából láthatod hogy mire számíthatsz nála a jövőben.
Remélem egyszer találsz egy igazi férfit és megérzed mi a különbség! Én szurkolok, ezt a kis majmot meg küld el a francba. 😆
"l. Neki akkor barátnője volt. Ahogy egyre jobban megkedveltük egymást, volt köztünk egy csók."
Egyértelműen megcsalas.
"Kb 2 hét múlva meggondoltam magam és ki akartam békülni. De pont akkor megtudtam, hogy az exével lefeküdt."
Csak randiztatok, amit stoppoltál és nincs egyáltalán elszámolóval feléd.
Különben azt kaptad, amit adtál, te nyugodtan smároltál vele míg barátnője volt, nem zavart, hogy hűtlen a faszi és most zavarna? Visszanyalt a fagyi, így jártál.
Ez alapján soha sem lesz csak a tiéd!
Neked fontos,de te nem vagy fontos neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!