Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megcsalás vagy nem? Számomra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás vagy nem? Számomra igen! Egy férfinek nem?

Figyelt kérdés

Már hónapok óta ismertük egymást ezzel a férfivel. Neki akkor barátnője volt. Ahogy egyre jobban megkedveltük egymást, volt köztünk egy csók. Én mondtam neki, hogy ez többet nem fog megtörténni, mert barátnője van és hiába éreztem (meg mondta is), hogy nagyon eltávolodtak, nem leszek szerető. Tényleg tartottam is a távolságot, csak beszélgettünk, de semmi sem történt. Aztán hetek múlva egyszer csak közölte, hogy szakítottak.

Elkezdtünk randizni. Egy hónapig minden nagyon jó volt. Bár nem fekedtünk még le. Aztán történt valami, ami miatt azt mondtam, hogy vége. Ő nagyon nem akarta, folyamatossn hívogatott, eljött hozzám. Kb 2 hét múlva meggondoltam magam és ki akartam békülni. De pont akkor megtudtam, hogy az exével lefeküdt.

Ő azt mondja, hogy szomorú volt és ivott és így történt meg. Hogy biztosan nem tette volna meg, ha tudta volna, hogy kibékülhetünk.

Egyrészt nem voltunk együtt akkor. Meg igazán ugye nem is voltunk együtt korábban sem. Túlreagálom? Csak amíg én a szakítás miatt magam alatt voltam, addig ő ezt tette. Mit tegyek? Mert egyébként meg nagyon tetszik nekem.

2023. jan. 21. 09:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
34%
xD Szereti az exét, Te meg nem szereted a srácot eléggé. Különben nem gondoltad volna meg magad.
2023. jan. 21. 09:17
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Túlreagálod. Legközelebb ha szakítasz, akkor azt normálisan tedd, nem játszmázgatva, hogy azt hiszed majd 30 évig is azt várja a másik fél, hogy mikor gondolod meg magad. Marha undorító szokás az ilyen. A pasi helyében rúgnék a seggedbe egy jó nagyot amikor visszasomfordálsz. Inkább magadat kérd számon, hogy miért vagy ennyire hülye.
2023. jan. 21. 09:17
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Most komolyan azt várod hogy miután te szakítottál vele csak úgy majd neked fogunk itt igazat adni? Semmi jogod nincs féltékenynek lenni meg vitatkozni emiatt mert nem voltatok együtt és ez nem megcsalás. Te csak így szórakozol emberekkel eléred hogy szakítson a másikkal miattad aztán dobod mert neked úgy tartja kedved aztán megint össze akarsz vele jönni mert megint kedved támadt hozzá. Hát én a pasi helyébe elzavartalak volna melegebb éghajlatra aztán ott szórakozz azzal akivel akarsz.
2023. jan. 21. 09:18
 4/15 anonim ***** válasza:
44%

Komoly hapsit néztél ki magadnak! Nálam már a legelején kuka lett volna, de te tudod. Egy férfi ha szakít, utána már nem kefél az exével. Egy férfi kitartó, hűséges, van egy normális értékrendje. Ez a pasika egy ultra kommersz senki, nagyjából láthatod hogy mire számíthatsz nála a jövőben.

Remélem egyszer találsz egy igazi férfit és megérzed mi a különbség! Én szurkolok, ezt a kis majmot meg küld el a francba. 😆

2023. jan. 21. 09:19
 5/15 anonim ***** válasza:
13%
Nem szakitott.
2023. jan. 21. 09:20
 6/15 anonim ***** válasza:
93%
Eleve ott volt a megcsalás hogy smároltatok miközben volt csaja
2023. jan. 21. 09:23
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

"l. Neki akkor barátnője volt. Ahogy egyre jobban megkedveltük egymást, volt köztünk egy csók."

Egyértelműen megcsalas.

"Kb 2 hét múlva meggondoltam magam és ki akartam békülni. De pont akkor megtudtam, hogy az exével lefeküdt."

Csak randiztatok, amit stoppoltál és nincs egyáltalán elszámolóval feléd.

Különben azt kaptad, amit adtál, te nyugodtan smároltál vele míg barátnője volt, nem zavart, hogy hűtlen a faszi és most zavarna? Visszanyalt a fagyi, így jártál.

2023. jan. 21. 09:48
 8/15 anonim ***** válasza:
28%

Ez alapján soha sem lesz csak a tiéd!

Neked fontos,de te nem vagy fontos neki!

2023. jan. 21. 10:20
 9/15 anonim ***** válasza:
76%
Neki fontos? Hagyjuk már. Akkor nem dobja csak úgy aztán 2 hét múlva meg meggondolja magát. Ebbe én semmi olyat nem látok hogy a pasi fontos lett volna a kérdezőnek. Ha az lett volna akkor nem dobja el 2 hétre.
2023. jan. 21. 10:38
 10/15 A kérdező kommentje:
Amikor szakítottam vele, annak megvolt az oka. Titkolt előlem valamit. Ebbe nem akarok belemenni. A lényeg, hogy én úgy szakítottam vele, hogy valójában nem akartam szakítani. Csak nem volt könnyű elfogadni a dolgot. Ezt el is mondtam neki.
2023. jan. 21. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!