Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megoldja ezt az idő?
Közel egy éve szerelmes vagyok valakibe, akivel testi kapcsolatot is létesítettem, ennél több nem történt és nem is történhet (hozzáteszem, nem volt megcsalás senki részéről sem). Azt gondoltam, idővel elmúlik a vonzalom...az teljesen biztos, hogy nem tart elég jónak magához, de ezen már régóta próbálok felülkerekedni, és sűrűn tudatosítom is magamban a tényt, ez valamelyest segít.
Mikor lesz vajon könnyebb?
Sűrűn látom őt, és sajnos ha ránézek, elfog a szégyen.
Mikor nincs bent, sokkal nyugodtabbnak érzem magam.
Nem állok még készen az ismerkedésre, szeretek is egyedül lenni, de tényleg igaz lenne a mondás, hogy feküdj az új alá, és elfelejted a régit?
Szerintem senkivel szemben nem fair, ha gyógykapcsolatba "kezdek", de a rosszabb napokon, mikor elgyengülök, felvetődik bennem ez is, mint opció.
Érzek azért némi javulást az ügyben, tavaly nyáron volt az abszolút mélypont.
Ti mit javasoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!