Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, h vkik csak 80%ban illenek ossze megis megoldjak?
Figyelt kérdés
4 eve vagyunk egyutt, szeretjuk egymast, eleinte docogosen ment, de szep lassan megtanultuk, h mi faj a masiknak mikkel lehet a stresszt minimalizalni. nem az a kategoria a kapcsolatunk, amiket itt olvasok neha h "tokeletesen megertjuk egymast". De kitartunk. Beszeltunk errol, h valoszinuleg van ember aki jobban illene hozzank, de mi mar nem akarunk keresgetni, egyutt akarunk lenni,tudjuk, h nekunk talan tobb toleranciara is aldozatra van szuksegunk h mukodokepes legyen a dolog, mint nehany parnak, akik 100% egymasnak lettek teremtve. Szerintetek ez mukodokepes elkepzeles? Szeretnenk jovore osszehazasodni, es tudom h sok turelemre is szuksegem lesz mellette, es kompromisszumokat kell kotnunk, de ugy gondolom kepesek vagyunk ra
Olyan nincs h 100%. A 80% nagyon jo es ha mindketten dolgoztok rajta szerintem ez epp eleg!
2016. máj. 19. 17:12
2/11 anonim válasza:
100%? Akkor önmagammal lennék kapcsolatban...
A 80% tökéletesen optimális, és természetes, hogy minden kapcsolatban kell összecsiszolódás, némi alkalmazkodás.
2016. máj. 19. 17:26
3/11 A kérdező kommentje:
100% azokat ertem, akik teljesen hasonlo csaladbol jottek, alig kulonboznek es a legtobb dologban egyet ertenek. En kulfoldon elek, itteni a baratom, es emiatt maris vannak kulturalis kulonbsegeink de nem csak ebben kulonbozunk. Itt mindig olyanokat olvasok h az emebrek azt irjak nekunk tokeletesen mukodik a kapcsolatuk, hat a mienk nem..de mukodik
2016. máj. 19. 17:30
4/11 anonim válasza:
mi szerintem 80-ba se hasonlítunk. és minden bizonnyal vannak emberek, akik jobban illenének hozzá is, hozzám is. és vannak súrlódások a különbségekből kifolyólag. de attól szeretem.
2016. máj. 19. 17:38
5/11 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy 80%? Nálunk: nagyon hasonló értékrend, életstílus, érdeklődési kör, gondolkodásmód. Hasonló mértékben igényeljük az intimitást és a privát szférát, osztozni tudunk egymás hobbijaiban, érdeklődési körében, azonos a szexkultúránk és igényszintünk. Egyeznek a jövővel kapcsolatos elképzeléseink. Megegyeznek az elképzeléseink arról, hogy mit várunk a kapcsolattól.
Én erre mondom azt, hogy 80% az egyezés, és még így is kell csiszolódni (nem is keveset).
2016. máj. 19. 17:38
6/11 A kérdező kommentje:
Hat 5os ha ez a 80 akkor nekunk 60-70
2016. máj. 19. 17:39
7/11 anonim válasza:
Szerintem olyan nem létezik, hogy két ember 100%-ban összeillik. Ha két ember sok időt tölt együtt, akkor elkerülhetetlenek a nézeteltérések, akár családi, akár baráti, akár szerelmi kapcsolatról van szó. Meg nem tudom, ki hogy van vele, én nem szeretnék saját magammal kapcsolatban lenni.
Természetesen az se jó, ha ég és föld a két ember, de a 80% szerintem nagyon jó.
Mi is más mentalitásúak vagyunk a párommal, és valahogy mégis hasonlóak, érdekes viszonyban vagyunk, de mi épp így egészítjük ki egymást. Jól kell kezelni , ennyi.
Ha ti tudjátok kezelni a különbségeket, és már kitapasztaltátok, hogy hogy kell a másikkal bánni, akkor szerintem az tök szuper kapcsolat lehet.
2016. máj. 19. 17:49
8/11 anonim válasza:
Igen, néha el tudják gondolkodtatni az embert azok a megjegyzések, hogy másnak milyen tökéletes a kapcsolata. Azonban ezeknek a megjegyzéseknek a nagy része nem igaz, a maradék pedig, akik tényleg egymásnak lettek teremtve és meg is találták egymást, nos az igen ritka... A lényeg, hogy megtanultátok kezelni egymást, mindketten képesek vagytok dolgozni a kapcsolaton, másokhoz hasonlítani magunkat és a kapcsolatunkat pedig fölösleges.
2016. máj. 19. 17:56
9/11 A kérdező kommentje:
Jo akkor hagyjuk a szazalekokat, midnenki mashogy ertelmezi oket :) de emellett fenn all amit leirtam, h ugy erzem mi kevesbe illunk ossze mint ami idealis lenne es ennek tudataban is vagyunk, akkor mukodhet?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!