Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan segítsek a barátnőmön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan segítsek a barátnőmön ha depressziós?

Figyelt kérdés
Néha de nagyon ritkán elfogja a depresszió,vannak gondjai az életben ezért meg is értem. Pl ma minden összejött neki,mindenki meg minden idegesíti.Már a napja rosszul kezdődött. Nem akar beszélni, nem akarja hogy kérdezgessem. Hiába mondom hogy meséljen és hogy mellette vagyok,nem akar. Nincs kedve beszélni a problémáiról és egyedül akar lenni. Még az anyjával sem beszél egy szót sem. Azt mondtam neki hogy elmegyek hozzá hogy átöleljem ,vele legyek egész este de azt mondta hogy egyedül akar lenni,magányra van szüksége. Legszívesebben elmenne egy lakatlan szigetre hogy kipihenje magát. Nagyon fáj ez nekem hogy nem tudok segíteni ilyenkor rajta.Az én kötelességem lenne hogy felvidítsam, meghallgassam,nem pedig magára hagyni. Hagyjam tényleg hogy lenyugodjon? Küldjek neki vicces képeket vagy videókat? A lányokat mi vidítja fel ilyenkor? Amikor együtt vagyunk boldogok vagyunk minden percben, de most magányt akar
2023. jan. 18. 21:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Pszichológus!!!
2023. jan. 18. 21:16
 2/19 anonim ***** válasza:
60%
Fogd fel úgy mintha aludni akarna. Alvás közben se akarod folyamatosan felébreszteni hogy nézd milyen vicces valami, meg felébreszteni hogy ugye jól alszol, válaszolj, jól vagy, miért van csukva a szemed? Lehet hogy tényleg csak relaxál, alszik, feltöltődik. Ha 1 hétig tart max akkor kezdj aggódni.
2023. jan. 18. 21:16
 3/19 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem vele vannak igen súlyos gondok.
2023. jan. 18. 21:19
 4/19 A kérdező kommentje:
Nem tart egy hétig ,csak 1 napig szokott tartani és ilyenkor még én is idegesítem néha minden aprósággal de nem mondja el mivel pontosan. Hagyni kéne ilyenkor vagy megtanulnom hogyan kell bánjak vele ilyenkor
2023. jan. 18. 21:21
 5/19 A kérdező kommentje:
Próbálom most felvidítani. Küldök neki minden vicces dolgot
2023. jan. 18. 21:23
 6/19 anonim ***** válasza:
13%
Dugd meg keményen
2023. jan. 18. 21:26
 7/19 A kérdező kommentje:
Hát mivel el akartam menni hozzá és azt mondta magányra van szüksége, így nem tudom
2023. jan. 18. 21:27
 8/19 anonim ***** válasza:
78%
Ne kuldj neki vicces dolgokat, ha azt szeretne, hogy hagyjak beken, akkor hagyd beken. Ha egy napig tart, az nem depresszio meg. Mindenkinek lehet rossz napja, amikor nem vagyik masok tarsasagara. Nem kotelesseged felviditani es neki sem kotelessege mindig vidamnak lenni. Inkabb fogadd el, hogy neki most ilyen a hangulata. Tudasd, hogy mellette vagy, ha kell, de tartsd tiszteletben, ha egyedul akar lenni.
2023. jan. 18. 21:28
 9/19 A kérdező kommentje:
Tetszik neki amiket küldök. De hagyom szerintem mára
2023. jan. 18. 21:34
 10/19 anonim ***** válasza:
42%
6-os te beteg vagy, hogy mindent a szexre vezetsz vissza csak mert neked hiányod van
2023. jan. 18. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!